Om oss

Idé og oppstart 
Vi, Annie Skogheim og Åshild Halvorsen, har begge vært aktive innen kortlagingsmiljøet i flere år. Vi savnet allerede fra starten av et norskspråklig magasin om papirhobbyen vår, og i oktober 2004 bestemte vi oss for å sette ideen og drømmen vår ut i live. Det første nummeret av Ett trykk - idéblad for kortlagere og scrappere ble lagt ut for salg 1. februar 2005. 

Vi er nå inne i vår 12. årgang og har opparbeidet oss en trofast lesekrets og tilbyr bladet både i løssalg og som årsabonnement. Det er 6 utgivelser pr. år og bladet trykkes på kvalitetspapir. Innholdet i de ulike utgavene varierer fra gang til gang, men de 92 sidene fylles med både inspirasjon og informasjon. Det er både gallerisider og forklarende artikler med trinn-for-trinn-bilder. Vi jobber for å lage et blad som kan gi inspirasjon til både nykommere innen hobbyen og til de som har drevet med den en god stund. 

I tillegg til å utgi bladet Ett trykk, designer vi også ulike produkter:
- umonterte gummistempler
- akrylstempler
- utklippsark
- buttons
- samleperm for bladene
Produktene finner du i nettbutikken vår (se egen fane), samt i flere hobbybutikker rundt om i både Norge, Sverige og Danmark.


Hvem er vi?
Eierne bak Norsk Stempelblad AS er Annie Skogheim og Åshild Halvorsen. I tillegg har vi med oss et designteam. 

Fjerdingby
Annie er firmaets daglige leder, og har ansvaret for kontoret vårt. Hun holder styr på bestillinger, produkter og kunder, i tillegg til de mange av de mer udefinerte "potet"-oppgavene som et lite firma som vårt har. Annie er ikke så aktiv på den kreative fronten som hun har vært tidligere, men det dukker da opp et kort i ny og ne.


Inderøy
Åshild har hovedansvar for innhold og design av blader og produkter. Hun er den som har tar i mot leserbidrag og i tillegg prøver å holde designteamet i ørene. Åshild er en av dem som ikke klarer å holde seg til én ting. Hun lager stempler, maler, kliner & klæsjer - enten det blir kort, layouter, art journaler eller collager.


VÅRT DESIGNTEAM:
Tromsø
Langt nord i landet holder Camilla hus, og med ansvar for hobbyavdelingen i bokhandleren hun jobber i, tusler hun rundt i inspirasjon også på jobben. Camilla er både scrapper og kortlager. Hun er glad i vintagestilen, og lager prosjekter med mange herlige detaljer. 


Bodø
Cathrine bor i Bodø sammen med familien sin. Hun er en romantisk shabby chic-er, som veldig ofte koser seg med blomster og fine papirer. Det er ikke vanskelig å tro på når du ser det hun lager.

Klepp
Et hvert lag vinner på å ha med seg solide veteraner, og Elsi er vår. Hun har vært med oss lenge, jobber også i en hobbybutikk og passer spesielt på å holde oss oppdatert på produktfronten. Elsi er vår "blomster, bling og blonder" - samstemt til fingertuppene. 

Kjersti Volla
Løten
Kjersti holder til litt utenfor Hamar. Fargelegging og artsy - denne dama er allsidig. Hun lager det meste og utfordrer seg selv på de fleste stilarter. 

Oslo
Elin er et spennende innslag i teamet vårt. Hun er fantastisk til å fargelegge, og er en scrapper som liker det rent og enkelt. Alt er likevel gjennomført til fingerspissene.