Trykkpressa

TRYKKPRESSA - EN MÅNEDLIG BLOGGUTFORDRING
I tillegg til utfordringene vi har i selve bladet har vi en månedlig utfordring her i bloggen vår også. Denne er adskilt fra bladets leserutfordringer og har litt andre regler. Utfordringen er åpen for alle. Har du blogg selv, deler du ganske enkelt bidraget ditt med oss i bloggen din. Har du ikke blogg, kan du sende bidraget ditt på mail til oss - stempel'at'stempelblad.no - merket "Trykkpressa" + aktuell måned.
 
Her er litt info:


Viktig info
Fra og med oktober 2014 er det gjort noen endringer i forhold til vinnere av utfordringene:
  1. I stedet for 3 tilfeldige premievinnere ønsker vi nå å ha kun 1 hovedpremie - et årsabonnement på Ett trykk. Denne vinneren trekkes via Random.org (tilfeldig) blant alle som har deltatt den aktuelle måneden. 
  2. I tillegg vil vi også hver måned stemme frem en "Topp 3"-liste. Vi i designteamet foretar en intern avstemning på de bidragene som er kommet inn. De tre med flest stemmer kan så smykke seg med tittelen "Trykkpressas Topp Tre", og hente en skryteknapp i bloggen vår som så kan legges ut i egen blogg.
Det legges ut en ny utfordring den 1. hver måned. Utfordringenes innhold vil variere fra måned til måned.
 
Dere kan lage bidrag helt frem til den 25. den aktuelle måneden. 

Dere kan kombinere vår utfordring med andre utfordringer, men dere kan kun levere 3 bidrag til hver utfordring. Vi godkjenner kun bidrag som ikke er vist frem tidligere. 
 
Bidragene dere lager, kan dere vise oss på to måter:
- legg dem ut i bloggen deres og skriv et innlegg i bloggen vår med link til det aktuelle bidraget.
- send oss bidraget på mail (stempel'at'stempelblad.no).

 
Vinnerne annonseres dagen før ny utfordring legges ut.

...

Inlinkz

Vi bruker Inlinkz for å gjøre det lettere for dere å legge inn link til bidragene. 

Klikk på den blå frosken og fyll ut feltene med nick/navn og kopier inn direktelinken* til bidraget ditt i "Your URL" feltet. Du må også legge inn email-adressen din(denne blir ikke publisert)

Klikk Next Step og da kommer det opp flere bilder fra bloggen din. Velg det bildet av kortet du ønsker å bidra med og klikk Select. Da skal det komme et lite bildet av kortet ditt og navnet ditt i lista.

Hvis du ønsker det, så legg gjerne igjen en kommentar til oss i kommentarfeltet etterpå.

*Slik finner du direktelinken din: Skriv og publiser innlegget ditt. Vis bloggen din og trykk på overskriften til akkurat det innlegget der kortet ditt ligger. Da får du opp en adresse som er litt lenger enn bare bloggadressen din. Denne er det du skal skal kopiere og lime inn i linkefeltet.