søndag 27. april 2008

En SUVEREN messehelg!

TUSEN TUSEN TAKK TIL ALLE SOM VAR INNOM STANDEN VÅR PÅ MESSEN!

Vi har nå endelig falt ned i sofan med bena høyt på en puff og "svever" etter en fantastisk hyggelig messe helg i Skedsmohallen. Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger på både bladet og våre andre varer at vi nesten ikke tørr å ta til oss alt for da "lander" vi vel ikke på flere uker ;)


Bare det at sååå mange kom innom for å si hei, titte på bidrag og ikke minst være med på en eller flere av våre demoer satte vi stor pris på. Det var første gang vi hadde såpass stor stand at vi hadde plass til at kundene kunne "gå inn" i standen og også ha bord med plass til 8 stykker rundt demobordet, men vi kan love at det ikke blir siste gangen, for dette var virkelig vellykket. Det fikk vi bekreftet gang på gang av våre kjære kunder.


Det vi synes var trist var at vi ikke fikk vår ekstra bestilling av "En hilsen fra hjertet 1 og 2" slik at vi gikk tidlig tom på lørdag, men de kommer inn igjen... så det er håp for alle! :)


Det er nå lenge til neste messe i Skedsmohallen (høsten 2009), men vi ser nok flere av dere rundt om i landet før den til. Kanskje sees vi på småtreff, messen i Stavanger eller på andre kanter av landet før vi aner...


Ha det godt så lenge, så høres vi om ikke lenge igjen - på ene eller andre måten!

Takk for denne gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar