onsdag 1. oktober 2008

Oktobernummeret og postgang

Vi vil først av alt beklage at mange av dere har fått oktobernummeret deres veldig sent denne gangen. Sånn skal det ikke være. Som abonnent på bladet skal dere få bladet i postkassen deres i god tid før det selges i butikkene.

Oktobernummeret ble sendt ut fra oss fredag 19. sept., som B-post, som i følge Posten skal ta 3-5 dager. Det betyr i praksis at dere skulle hatt bladene hjemme hos dere minimum en uke før de kommer i salg i butikkene. Det er slik vi ønsker det. Og slik Posten lover det. Dessverre viser det seg at Posten ikke leverer det de lover. Vi har selvfølgelig tatt kontakt med Posten og fått beskjed om at det er "opprettet en sak" på det, men det hjelper lite når det ikke skjer noe i praksis.

Vi kan med andre ord ikke gjøre så mye mer enn å beklage at dette skjer. Det er fint at dere gir oss beskjed hvis bladet ikke er kommet i løpet av helgen. Dere må også mer enn gjerne ta kontakt med Posten selv. Det er jo mulig at jo flere vi er som klager, jo sterkere blir "saken" vår.

Med hilsen oss i Ett trykk

4 kommentarer:

 1. Dette er kjedelig greier ja!! Jeg har enda ikke fått mitt. Får det nesten aldri før butikkene jeg!! Håper posten ordner opp i dette.Ikke lett å vite hvor man skal ringe heller,jeg har prøvd før.

  Håper jeg får det snart,hvis ikke får jeg slutte å abonere å heller selge det fra min egen butikk!! Hi hi!!

  Gleder meg ihvertfall til det kommer!!

  SvarSlett
 2. Kjedelig gjort av posten ja!!
  Jeg fikk mitt tirsdag 30 sept.
  Ikke vonde tanker til dere, vet dere gjør deres beste :)
  *klem*

  SvarSlett
 3. Håper posten ordner opp i dette...vet det er flere blader som har problemer med dette. Fikk mitt i posten i dag. Kjempeflott blad og masse inspirasjon og nye ideer. Takk for flott blad!!!

  SvarSlett
 4. Jeg venter fortsatt på bladet....posten kan da umulig ta så lang tid???????
  Kanskje jeg får slutte å abonnere jeg også.....ingen egen butikk å selge det fra, men det er jo ikke langt til Aases butikk :-)

  SvarSlett