torsdag 19. mars 2009

Scraporama - messehelg!Førstkommende lørdag og søndag er det M*E*S*S*E*H*E*L*G igjen, og vi er selvfølgelig med! Vi stiller med stand - til høyre med én gang du kommer innenfor dørene - og vi lover at det kommer til å skje mye i standområdet vårt disse dagene. Vi stiller mannsterke, med hele Kreativt Team på plass. Det blir demoer og make'n take's, gode tilbud og kanskje til og med noen overraskelser.


Og - vi har en ekstra utfordring til alle dere som skal på messa:
Påskepynt
Vi varmer opp til påskeferie og trenger hjelp til å pynte påsketreet vårt som vi skal ha på standen vår. Ta utgangspunkt i en sirkel (maks 6 cm i diameter), dekorer den og lag hull i toppen med en eller annen form for oppheng. Det eneste kravet vi stiller, er at du har brukt noen av våre produkter i dekoren. Du kan enten ha med deg et bidrag hjemmefra, eller lage et på messa. Bidraget leveres til oss på standen vår, slik at vi kan vise fram et flott, pyntet påsketre! Som takk, får du en overraskelse fra oss.

(Bildet er lånt herfra. Tusen takk.)

1 kommentar:

  1. Hei hei! Gøy å møte dere på messa, takk for flotte demo's - som jeg fikk delta på (faktisk hele 2 stykk!). Fikk kjøpt enda flere stempler fra dere. Dere har så mye flott. Kjøpte i tillegg noen rubons! Gleder meg til å få aprilnummeret i postkassen snart... Jeg bestilte abonnement før dere hadde feriestengt.

    Klem fra Jeanette

    SvarSlett