torsdag 24. mars 2011

En viktig observasjon ang. kortskisseutfordringen vår

Randi kom med et viktig spørsmål - og vi ble svar skyldig:

"Men bare en ting jeg lurer på: Nå som tidsfristene er flyttet, kan jo ikke vi som ikke er abbonnenter delta i skisseutfordringen?!?"

Og det er jommen meg helt sant! Slik det er nå, med nye frister, så er det jo plent umulig! Men heldigvis ikke uløselig! Vi jobber med å finne en god løsning, og i mellomtiden viser vi dere kortskissen her i bloggen, sånn at dere som har tid og lyst, får mulighet til å sende inn bidrag - også selv om dere ikke er abonnenter. Vi vil jo ha bidrag :) La temaet for kortet ditt gjerne være "Sommerhilsen". Fristen må opprettholdes: 1. april.


Vi minner også på juninummerets leserutfordring:
Bryllupskort

Vi beklager glippen.... Og er takknemlige for årvåkne lesere!

8 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg har aldri deltatt i forhold til bladet, men jeg lurer på en ting. Er skisseutfordringen en oppgave og bryllupskort en oppgave? Eller er det begge? :-)

  Hilsen Henrikke

  SvarSlett
 2. Så moro med nye "deltakere", Henrikke! Hiv deg med!

  Og ja, det er to forskjellige oppgaver. Kortskissen kan gjerne ha temaet "sommerhilsen", mens den andre utfordringen går på å lage kort til brudeparet :)

  Åshild

  SvarSlett
 3. Flott at jeg fikk svar så raskt, kanskje jeg kan få sendt inn et sommerbidrag til dere da ;)

  SvarSlett
 4. Hei!

  Hva er fristen til juninummerets bryllupskort? ..og er det flere krav enn at det skal være til brudeparet? Hvordan vet jeg hva som er premien på de forskjellige utfordringene? Ny jeg også...;O)

  SvarSlett
 5. Hei! Jeg finner ingen mail for innsending?

  SvarSlett
 6. "Anonym": Fristen for å sende inn bidrag til bryllupskortgalleriet vårt er 1. april. Det er ingen konkurranse, så det er heller ingen premier :)
  (Pr. d. d. har vi kun Trykkpressa som konkurranse med premier. Det er vår månedlige blogg-utfordring. Se mer info her i bloggen.)

  Henrikke: Mailen vår er stempel'at'stempelblad.no.

  SvarSlett
 7. Jeg synes det er en stor "premie" på skisse og tema bilagene man sender inn til bladet jeg, nemmelig det å få bildet av prosjektet sitt på trykk i bladet:)

  SvarSlett
 8. Hei:) Nå har jeg for første gang sendt inn bidrag til dere.
  Jeg lurer på om man får tilbakemelding etterhvert, på bl.a. om kortene vil komme med i bladet?

  Klem fra Gunn:)

  SvarSlett