fredag 1. juli 2011

Trykkpressa - Juli

Da var det juli folkens, og vi håper dere har lyst til å scrappe litt, selv midt i sommerferien.
Utfordringen denne gangen er å lage en eller annen form for brettekort. Det florerer for tiden av de mest fantasifulle brettinger der ute, og vi vil gjerne se masse bretteteknikker fra dere! Kortet må ha mer enn to bretter.

Ta en pause fra sola og finn fram scrappesakene :)

Som litt inspirasjon har jeg laget et "serviettbrettekort" som uten tvil har mer enn to bretter... :)Frist for levering av bidrag, er 25. juli, og vi trekker som vanlig tre vinnere!!
Premiene er:
* Ett års abonnement på bladet Ett Trykk!
* Valgfri stempelplate fra Norsk Stempelblad!
* En overraskelse fra Norsk Stempelblad!4 kommentarer:

 1. Kommer inlinkzen på plass etterhvert?

  SvarSlett
 2. jeg velger bilde, men får bare opp frosken... merkelig :(

  SvarSlett
 3. hvorfor er det nesten kun de som er dritgode som får trykket bildene sine i bladet mens vi andre får nesten ikke noe bilder inni enda vi blir lovet det på mail ?

  SvarSlett
 4. Til Anonym:
  Det er leit å høre at du opplever det sånn. Vi ønsker å lage et blad som inspirerer leserne våre, og da er det naturlig nok viktig for oss med god kvalitet på bidragene - og det gjelder enten det er snakk om enkle eller avanserte kort.

  Og vi lover svært sjelden noe ang. innsendte bidrag. Vi sender en tilbakemelding på innkomne bidragsmailer - en "Takk for bidraget". Dette for å bekrefte at mailen er kommet vel frem. Vi forbeholder oss friheten til å sjonglere og avgjøre hvilke av bidragene som kommer med i bladet.

  Og når det er sagt, så prøver vi etter beste evne å få med bidrag fra nye innsendere, slik at det også er rom for nye navn. Også denne avgjørelsen bygger på kravet om kvalitet, naturlig nok.

  Send oss gjerne en mail hvis du ønsker å gi oss mer tilbakemelding på dette: stempel'at'stempelblad.no.

  Ha en god sommer!

  Åshild og Annie

  SvarSlett