mandag 1. april 2013

APRIL - jubileumsmåned i bloggen vår


Vi er så stolte av å ha produsert 50 utgaver av Ett trykk - og nå skal det markeres her i bloggen vår. Vi har tatt et dypdykk i arkivene våre og leita frem en hel haug med teknikker vi har hatt fokus på i bladet disse årene. Denne måneden utfordrer vi dere til å bli med på dypdykket også. 

Annenhver dag - hver mandag, onsdag og fredag - de neste 5 ukene vil vi legge ut en utfordring til dere her i bloggen. Til hver utfordring kan du kun delta med ett bidrag. I mandagsinnlegget legger vi inn en InLinkz hvor du kan legge inn link til ditt bidrag den aktuelle uken. Det betyr at du kan legge inn max 3 linker - én til hver av de tre ukens utfordringer.

Hver søndag trekker vi en ukevinner som får et flott premie. 

Så er det ny uke, mandag - med nytt Inlinkz-innlegg og med påfølgende 3 nye utfordringer, og ny trekning søndagen. 

Dette betyr at du i perioden 1. april - 3. mai vil få 15 utfordringer på løpende bånd her i bloggen. Og det betyr også at du kan gi deg selv 15 muligheter til å vinne flotte premier. 

Og ikke nok med det: Er du blant dem (eller ene suveren) som deltar på desidert flest av utfordringene våre denne måneden, er du med i trekningen av en overraskelse i tillegg. 

Så, heia heia - 
la oss feire 50 spreke! 

Den første utfordringen kommer allerede i ettermiddag, så følg med...

...

Og med all denne trafikken her i april måned, gir vi Trykkpressa litt fri og kommer sterkt tilbake med den i mai. 6 kommentarer:

 1. Kjempespennende! Skal prøve å få deltatt på så mange som mulig. Måtte hverdagslivet behandle meg pent denne måneden, selv om det er mye som skjer :)

  SvarSlett
 2. Kjempe spennende dette her :)

  Gratulerer med 50 utgivelser :)

  SvarSlett
 3. Gratulere med 50 utgaver ! Når skal dokke begynne å gje ut et blad i månaden.....? Det gledar eg meg til ;)
  Helsing Kjersti

  SvarSlett
 4. Gratulerer så masse! Spennende, skal prøve å bli med :-)

  SvarSlett
 5. Gratulerer! Så kjempegøy!!! ;-)

  SvarSlett