torsdag 1. august 2013

Ny trykkpressautfordring - WASHI

Sommer og late dager - kanskje litt scrappepause hos mange? Nå nærmer det seg høst og skolestart, og vi håper dere er klare for ny utfordring i Trykkpressa :)

Vi har tatt fram washitapen og pyntet opp litt stæsj til skolestart. Washitape er kjempeanvennelig og morsomt, og vi ønsker denne måneden å se masse

kreativ bruk av washitape!

Bidragene kan være både kort, esker, LOer eller andre prosjekter - bare dere har brukt washitape:)
Finn fram washien og tape i vei!

Premien vår er:
1. Vinneren får et årsabonnement på Ett trykk. Denne vinneren trekkes tilfeldig blant alle som har deltatt den aktuelle måneden. 
2. Topp 3 blir stemt frem av designteamet. De tre med flest stemmer kan smykke seg med tittelen "Trykkpressas Topp Tre", og hente en skryteknapp i bloggen vår som de kan ha på bloggen sin. 
3. To ganger i året (mai og november) foretar vi en stor avstemming blant vinnerne av Topp Tre i "bolk 1" (nov.-apr.) og "bolk 2" (mai-okt.). Hovedpremien blir en "Gjestedesignerplass i Ett trykk". Vinneren av Bolk 1 blir presentert i oktoberutgaven av Ett trykk, mens vinneren av Bolk 2 presenteres i aprilnummeret. Her vanker det selvfølgelig også en skryteknapp på de to hovedvinnerne. 

Ut over dette er reglene som før:
- Du kan linke opp bidraget ditt frem til den 26. august kl. 23.55. Vinneren annonseres 31.8.
- du kan levere maks 3 bidrag om ikke annet er spesifisert i utfordringsteksten.
- bidraget må være nylaget og ikke publisert på noe vis tidligere.
- du finner ellers regler og informasjon under fanen øverst i bloggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar