lørdag 5. oktober 2013

Card making day blogghopp!

I dag er det CARD MAKING DAY! Det må vel feires litt ekstra, tenkte vi! Syns dere ikke? :) For er det ikke en fantastisk herlig hobby vi har? Så masse boblende kreativitet, morsomme produkter å leke og skape med, og så mye glede både i å gi bort og motta hjemmelagde kort og små kreasjoner :D

Så da tenkte vi da, at hadde det ikke vært moro med en BLOGGHOPP? Det har vi ikke prøvd før her på Ett trykk bloggen! 

 Noen av oss i det kreative teamet har vært med lenge, noen er litt ferskere og nå har vi også akkurat fått med oss en helt ny scrappedame - nemlig Mona :) Vi har det utrolig kjekt sammen i jobben med Ett trykk og gleder oss til å bli bedre kjent med Mona også. Vi håper denne blogghoppen kan være en mulighet for dere til å bli bedre kjent både med Mona og med oss andre, og at vi kan inspirere dere litt ekstra på card making day - denne dagen som feirer den supre hobbyen vår.

Til en blogghopp hører det naturligvis også PREMIER! Det liker vi:) Vi har tre premier vi ønsker å dele ut til tre heldige vinnere blant alle som deltar:

1. Ett års abonnement på Ett trykk!

 
2. De to nyeste stempelplatene våre!


3. Et kjempetøft scrappeforkle!


For å være med i trekningen av disse flotte premiene må du gjøre følgende:

1. Være eller bli følger av Ett trykk bloggen.
2. Skrive om blogghoppen i bloggen din, enten i sidemargen eller eget innlegg, og linke tilbake til dette innlegget.
3. Besøk bloggene til vårt flotte designteam på listen under og legge igjen en kommentar.
4. Komme tilbake til Ett trykk bloggen og legge igjen en kommentar i blogghoppinnlegget.

Start: Ett trykk

Vi vil gjerne hoppe med dere en uke og dere må fullføre runden innen fredag 11. oktober:) Lørdag 12. oktober trekker vi vinnerne! 

Kos dere med blogghoppen alle sammen og happy Card making day!

40 kommentarer:

 1. Så utrolig kjekt med bloghopp. Nå har jeg hoppet fra blogg til blogg og sugd til meg MASSE inspirasjon. Dere damer er så utrolig flinke! Tusen takk for all inspirasjon dere alle sammen gir, både her på bloggen og i det mest fantastiske scrappebladet! Jeg vet at jeg hadde blitt rammet av kreativitetstørke hvis det ikke var for dere :-)
  Jeg har linket på bloggen min og jeg er følger av bloggen deres :-)

  SvarSlett
 2. Så kjekt med blogghopp! Nå har jeg tatt runden, og fått masse inspirasjon av dere! Så masse fint dere dyktige damer lager! Jeg er følger av bloggen fra før, og har lagt link til dere i sidebaren i bloggen min.
  :) Karen Elise

  SvarSlett
 3. Tack för chansen att var med och vinna. Älskar tidningen och DT-gänget har verkligen lyckats göra ett härligt potpurri av blandade kort i alla stilar. Har lagt en länk till inlägget i min sidebar.

  SvarSlett
 4. Hei, dette var morsomt. Jeg blir bare så utrolig imponert over hvor flinke dere alle er. Jeg bare elsker bladet Ett trykk og får masse inspirasjon :) jeg håper jeg har linket riktig på bloggen min. Jeg laget ihvertfall en link på innlegget mitt så får vi bare krysse fingrene for at det er riktig. Klem fra Yvonne

  SvarSlett
 5. Til lykke med kortlagerdagen :-) Nå har jeg hoppet rundt og besøkt alle de flotte DT-medlemmene og sett på det flotte de har laget. Har også lagt til en link fra bloggen min og jeg er følger av bloggen deres.

  SvarSlett
 6. Så masse flott dere har laget i bloggene deres :-) Jeg har laget ett innlegg på bloggen min her  SvarSlett
 7. Nå har jeg hoppet innom alle bloggene, det var mye flott inspirasjon å hente.
  Jeg har skrevet om blogghoppen i min sidebar.
  Merete

  SvarSlett
 8. Da har jeg hatt en inspirerende tur gjennom bloggene til DTene. Masse flotte kort, og herlig inspirasjon! Jeg har lagt inn link til blogghoppen i sidebaren i bloggen min og meldt meg på som følger av denne bloggen.

  SvarSlett
 9. Så moro med blogghopp! Og så mye god inspirasjon det var å finne :) Jeg er følger og har lagt bildet i sidebaren min. Takk for muligheten til å være med, håper alle hadde en flott Cardmaking Day! :)

  SvarSlett
 10. Dette var moro! Satt her og hadde idé-tørke, men nå fikk jeg masse inspirasjon og lyst til å sette med ned med en gang!

  SvarSlett
 11. wauh such a bautifull bloghop thanks for the inspiration

  SvarSlett
 12. Hei!:)
  Nå har jeg hoppet rundt og sett på masse lekkert. Dere er utrolig dyktige alle sammen. Takk for all inspirasjon!
  *Klem fra Inger*

  SvarSlett
 13. Dette var virkelig en flott blogghopp, så dyktige dere er! Jeg har sett masse flott på bloggene deres og fått mye inspirasjon. Jeg har lagt ut link i sidebaren på bloggen min, og er følger fra før :-)

  Tusen takk for muligheten til å vinne!

  Ønsker dere alle en flott søndag!

  SvarSlett
 14. Så har jeg hoppet fra blog til blog og det var rigtig inspirerende! Jeg fik både lagt kommentarer, pinnet og blev følger af nye blogge!

  SvarSlett
 15. Hei jenter, følger her har jeg vært lenge, så det var gøy med en overraskende blogghopp hos dere; for jammen lager dere mye fint :-)
  Bildet av bladet m link til dette innlegget ligger i sidebaren på bloggen min, og nå venter jeg spent til søndag kveld (har ikke tid til blogging i helgen; da er det jo Skitreff )!
  Klem
  Turid

  SvarSlett
 16. Her var det masse flott inspirasjon! Følger har jeg vært en stund. Skrev om blogghoppet deres i eget innlegg i dag!

  SvarSlett
 17. Gratulerer med Cardmaking Day allesammen :-) Koslig påfunn med blogghopp. Nå har jeg jumpet fra blogg til blogg, og latt meg inspirere av alle de flotte kortene dere har laget. Deler på bloggen min, og vil jo såklart være med i trekningen av disse fine premiene. Ha ei fin blogghopp-uke :-)

  SvarSlett
 18. Nå har jeg hoppet og hoppet! Så gøy å se alt det fine dere lager! Takk for masse inspirasjon!
  Jeg er blandt de som virkelig bruker Ett Trykk. Leser det opptil flere ganger når jeg får det, og trenger jeg ekstra inspirasjon er jeg ikke sen må med å finne fram et gammelt blad heller!
  Jeg har allerede benyttet meg av to maler/oppskrifter fra det siste blader! Takk igjen!
  Nå har jeg lagt meg til som følger og skrevet om blogghoppen i sidebaren min!
  Blir spennende å se hvem som blir de heldige vinnerene!

  SvarSlett
 19. Nå har jeg hoppet fjennom hele lista og fått masse ny inspirasjon. Så mye flott dere lager.
  Sissel

  SvarSlett
 20. Så Gøy det var å titte innom dere alle!.. Masse Flott inspirasjon.. både til enkle og detaljerte kort.. Utrolig flotte nye stempler og hvem vil ikke vinne et års abonnement på Ett Trykk!.. Jeg krysser fingrene !..
  Tusen Takk for titten! :o)

  SvarSlett
 21. Nå har jeg "hoppet" rundt fra blogg til blogg, og er bare så imponert over hvor mange flinke damer det er der ute. Kan sitte foran skjermen i timesvis og bare nyte.... Takk for et fantastisk blad og ønsker dere en fin dag!
  Har linket dere opp til sidebaren min.

  Klem Kirsten :-)

  SvarSlett
 22. Hjelpe meg så flinke dere alle er, jeg blir så imponert!
  Skikkelig inspirerende er dere, hver og en♥
  Takk for en herlig blogghopp, og like herlige premier♥
  krysser fingrene jeg:)

  Klem fra Lindamor

  SvarSlett
 23. Hoppende glad for å få så masse inspirasjon! Så mange flotte kort og blogger. Tusen takk for titten! Dere er supre alle sammen!

  SvarSlett
 24. Det var artig med en blogghopp, så mye fint dere hadde lagd :)
  Klem :)

  SvarSlett
 25. Min første blogghopping! Kjempegøy!

  SvarSlett
 26. Nå har jeg hoppa innom hos alle i DT :) Artig med sånn blogghopp! Lykke til med trekningen. Abonnerer på Ett Trykk, skulle veldig gjerne vinne ett års abonnement :)
  Klem Anita

  SvarSlett
 27. Hei.
  Nå har jeg hoppet meg gjennom alle bloggene og der var det jaggu mye lekker å hvile øynene på:) Dere er virkelig en råflink og kreativ gjeng alle sammen.
  Fulgt dere har jeg gjort lenge, og har vært fast abonnent på bladet i noen år nå.
  Lykke til med trekningen av de flotte premiene, og lykke til i det kreative også framover:)
  Klem Hege.

  SvarSlett
 28. Flott blogghopp med supre premier. Nå har jeg tatt runden og linket tilbake hit i sidebaren min;-) så blir det å sitte noen dager med kryssede fingre og tær.

  SvarSlett
 29. Så har jeg været en tur rundt til alle designerne. SIKKE en masse flot inspiration. Tusind tak.
  Jeg har været følger længe og har linket i min sidebar.

  SvarSlett
 30. Hallo jenter
  Nå har jeg hoppet innom bloggene til alle sammen.
  Du verden så masse flott!
  Krysser fingrene
  -Helle-

  SvarSlett
 31. Nå har jeg vært innom alle bloggene og sett på masse flotte kort! Tusen takk for masse inspirasjon, dere er så flinke!

  Har lagt link i sidebaren min :-)

  SvarSlett
 32. Nå har jeg hoppet og hoppet og det er så mye fint å se på bloggene deres. Glemmer av tid og sted.Krysser fingrene for å være med i trekningen av flotte premier

  SvarSlett
 33. Kjempeflotte kort dere har lagd!!!
  Jeg er imponert over at dere klarer å holde så høy kvalitet på hele linjen!! Dyktige er vel et felles ord for dere!

  Ha en riktig så flott dag, damer:O))
  Klemmer

  SvarSlett
 34. Artig med blogghopp :)) Er med for første gang og har fått masse infpirasjon. Følger bloggen og har laget innlegg på min egen blogg.

  SvarSlett
 35. Så koselig med blogghopping!!
  Koste meg skikkelig!!
  Mye flott inspirasjon i bloggene deres :)
  Klem

  SvarSlett
 36. Så morsomt med blogghopp, jeg hopper av gårde med en gang. :)

  SvarSlett
 37. Så kjekt med blogghopping! Mye flott å se som dere lager! Nå har jeg vært hele runden. Følger av bloggen har jeg vært lenge. Link i sidebaren i min blogg.

  SvarSlett
 38. Nå har jeg hoppet hele runden og du verden så mye fint jeg har sett!
  Klem fra Gunn:)

  SvarSlett
 39. Tusen takk for en flott bloggrunde!!! Veldig mye flott inspirasjon å hente overalt!!! Så flott!! Har lagt en link i sidebaren min! Ha en flott kveld videre!! Klem fra Stine

  SvarSlett
 40. Okay desværre havde jeg misset dette indlæg før men så det her i dag, da jeg var inde igen, og nåede heldigvis lige at komme med . Har været følger noget, og også lavet et indlæg på min blog her idag.
  Tusind tak for en masse lækker inspiration til alle de gæve designere her, hvor er det flot alt sammen.

  SvarSlett