onsdag 2. oktober 2013

Trykkpressa oktober 2013

Det har alt blitt oktober og det er tid for en ny utfordring i Trykkpressa. Denne gangen utfordrer vi dere til å bruke malen som ble vist frem i oktoberutgaven av Ett trykk - den søte "godisesken" her:Du finner trinn-for-trinn-forklaringen i bladet, eller du kan se på videoen fra Beata her:Premien vår er:
1. Vinneren får et årsabonnement på Ett trykk. Denne vinneren trekkes tilfeldig blant alle som har deltatt den aktuelle måneden.
2. Topp 3 blir stemt frem av designteamet. De tre med flest stemmer kan smykke seg med tittelen "Trykkpressas Topp Tre", og hente en skryteknapp i bloggen vår som de kan ha på bloggen sin.
3. To ganger i året (mai og november) foretar vi en stor avstemming blant vinnerne av Topp Tre i "bolk 1" (nov.-apr.) og "bolk 2" (mai-okt.). Hovedpremien blir en "Gjestedesignerplass i Ett trykk". Vinneren av Bolk 1 blir presentert i oktoberutgaven av Ett trykk, mens vinneren av Bolk 2 presenteres i aprilnummeret. Her vanker det selvfølgelig også en skryteknapp på de to hovedvinnerne.

Ut over dette er reglene som før:
- Du kan linke opp bidraget ditt frem til den 25. oktober kl. 23.59. Vinneren annonseres 30.10.
- du kan levere maks 3 bidrag om ikke annet er spesifisert i utfordringsteksten.
- bidraget må være nylaget og ikke publisert på noe vis tidligere.
- du finner ellers regler og informasjon under fanen øverst i bloggen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar