fredag 27. februar 2015

Vi jubilerer - utfordring 14 Mette Rønning Buskum


 Det er noe som aldri går av moten, og det er sjokolade. Mette har blitt inspirert av artikkelen vår om sjokoladehilsninger:


...

Utfordring  14 - Si det med et sjokolade

Jeg har blitt inspirert av lesergalleriet i Ett Trykk nr 6/2010 hvor det var masse lekre sjokoladekort . Det er alltid koselig å  å gi bort sjokolade, og alltid koselig å få, og når du da i tillegg pakker det inn i vakkert papir og stæsj  så blir det ekstra hyggelig å gi bort.
 Jeg utfordrer dere til å lage et sjokoladekort, en pyntet sjokoladeeske, eller om du har en annen måte å pynte sjokolade på. Hvis du har lyst til å lage sjokoladekortet  jeg har laget så ligger det en tutorial på kortet  under  her.

Tutorial sjokoladekort
Skjær  kortet  ut i brun kartong ,  og det skal være 21 cm bredt og 22 cm høyt.  Preg  det ved  1, 2 , 11 og 12 cm. I bunnen preges det ved 2 og 3 cm. Klipp deretter  av i bunnen slik at det blir bare  "lokket" igjen,  slik bilde viser. Lim  kortet i sammen.Skjær 12 stk  " sjokoladebiter"  i  2 X 2.5 cm. Bruk  en hjørnepunch og ta av alle hjørnene.  Sjokoladebitene festes    med Glue Dots

Det går akkurat med 4 biter i bredden og 3 i høyden

Skjær mønsterarket slik at det passer rundt sjokoladen og riv det på skrå slik at det blir en rufsete kant. Fest sølvpapir( stekefolie) på baksiden av arket.


Stans ut en halvsirkel på baksiden, slik at det blir lettere å ta ut sjokoladen.


Håper dere ble inspirert til å lage noe med sjokolade. Da er det bare å ønske lykke til :)

2 kommentarer:

  1. Varsellampa blinker! Problemet mitt med sjokolade kort, er at jeg er veldig god på å spise sjokolade :) Pleier og kjøpe sånne tilbud på store plater innimellom for å lage noen, men må alltid kjøpe rett før levering alikevel :P Kjempe fint kort, synes denne varianten var utrolig stilig <3

    SvarSlett
  2. Ut å kjøpe 2stk. sjokolade, så får vi håpe at ikke begge blir borte før kortet er ferdig :P God Lørdag :)

    SvarSlett