onsdag 2. september 2015

Fyll julen med glede

Det er september, offisielt høst og dagene frem til jul går fryktelig fort. Jeg storkoser meg fremdeles med de nye stempelplatene, og i dag har jeg dette grønne julekortet å vise frem.
Fyll julen med glede-stempelet kommer fra miniplaten Julehilsen. Jeg har stemplet teksten på den grønne kartongen fra Pion Design som matcher mønsterarkene perfekt, stanset ut teksten med en 1" sirkelpunch og satt på en pebble med litt glitter i.  
Bak motivet har jeg gjemt en tag med flere stempler fra den samme stempelplaten. Noe av det som er genialt med platen er at det er fire "tilleggstekster" som passer til juleklem-stempelet, så man kan velge og vrake hvilken av de fire tekstene man vil bruke. Eller man kan la juleklem-stempelet stå alene. 

Inni har jeg brukt et av stemplene fra Chalk jul-platen. Det er en 6x8-plate, og for meg som vanligvis har motiv utenpå kortene mine, passer tekstene perfekt til innsider og baksider av kort.


Enda en tekst fra Chalk jul-platen på baksiden av kortet. Jeg er stor tilhenger av snøfnugg på kort, så enhver tekst med ordet snøfnugg i seg passer meg midt i blinken! 
Julehilsen-platen, med småtekster i enkle, men varierte fonter og liten j i jul - hipp hurra for liten j!!! For en språknazi som meg er det deilig med stempler der det ikke står God Jul! 
Chalk jul-platen har tekster som for en fargelegger passer perfekt til innsider og baksider. Hvis du ikke har noe annet motiv på forsiden passer de selvsagt perfekt der også! 


1 kommentar: