søndag 16. desember 2018

Adventskalender - 16. desember


I dagens luke har Elin laget noen fine pakkelapper med et design som er lett å både lifte og lage sin egen vri på. 
Blekk til stempling: Papertrey Ink - Spring Rain, Blueberry Sky, Enchanted Evening.
Stempler: Norsk Stempelblad AS - B04, B06.
Dies/utstansere: Hero Arts - Snowflakes and Ornament.
Pynt: Kort & Godt - blå diamanter, UIT Hobby - hvite julebjeller, Lawrence Schiff Silk Mills - Chalk White seam binding.
Medier: Too - Copic B97, B91, Colorless blender-refill til farging av seam binding.
Teknikker: Julekulene er stanset ut i tre forskjellige farger blå kartong, med den hvite snøfnuggsirkelen limt rett på på hver. Tekstene er stemplet i samme blekkfarge som de forskjellige kartongene jeg har brukt. Seam binding er farget med Copic B97 og 91, før jeg har sprayet colorless blender på båndet og krøllet det sammen for å spre fargene.

...

Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

3 kommentarer:

  1. Disse er så fine :-) Jeg har lage min variant. Passe å få laget noen flere pakkelapper :-) https://lenaskort.blogspot.com/2018/12/pakkelapper-med-fasong-som-julekuler.html

    SvarSlett