torsdag 20. desember 2018

Adventskalender - 20. desember


Annelie har laget en super trinn-for-trinn-beskrivelse på noen nydelige pakkelapper. Färglägg dom vita blommorna med hjälp av Distress refill och sprayflaska. Använde här 10 droppar barn door och 10 droppar Fired brick.  Märker att jag vill ha en djupare röd nyans och sprayar också med Distress Spray Stain Aged mahogany.
Använder ett verktyg från Sizzix som är superbra om man snabbt vill rensa detaljerade dies som här en snöflinga.


Stansa ut alla dies. Har också skurit ut remsor, 1,5 x 12 inch med kniv och stållinjal.


Gå över kanterna med Distress ink så att dom får en liten vintage-känsla. Även löven.


Har användt en set med dies, blommor  från Sizzix, Tim Holtz, som även innehåller ett verktyg. Verktyget har en topp med en springa där man fäster början av blomman, och sen snurrar man upp resten. Blommorna får en fin 3D-effekt. 


Snurra blomman tills bara en liten platta återstår och limma med limpistol.  


Färst genom att trycka till mot ett non-stick underlägg.


Montera ihop tre färgade blommor med tre pistiller. 
Limma även dom med limpistol i botten, och fäst på samma sätt.


Har använt ett grovt jutesnöre, som jag snurrat upp och får en ruffigare och lösare effekt.  Gör en rosett. Här har jag gjort ett hjälpverktyg av en kartongbit 3x5 inch, och klippt upp i mitten.Vik remsan på mitten, och gör den till en banderoll genom att stansa en halv fyrkant i botten.


Montera allt med lim. Har använt ett tunnare lim, höjdkuddar och limpistol. Börja med att montera cirklarna på remsan, därefter snöstjärnan. Efter det lägger du på sisal och monterar dom större dokorationerna med limpistol, så får du sisalen på plats.


...

Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

1 kommentar:

  1. Måtte prøve meg på de lekkre taggene her :-) https://lenaskort.blogspot.com/2018/12/flere-pakkelapper.html

    SvarSlett