mandag 3. desember 2018

Adventskalender - 3. desember


I dag er det Cathrine som skal inspirere dere frem til den første ukestrekningen.
Vinneren annonseres på Facebooksiden vår i løpet av kvelden. 

Cathrine Sandvik, Bodø
Instagram: cathrine_sandvik


Mønsterpapir: Pion Design.
Blekk til stempling: Ranger - Arkival Ink Coffee.
Stempler: Norsk Stempelblad AS - Juletekster.
Dies/utstansere: Papirdesign, Prima.
Pynt: Wild Orchid Crafts - blomster, knopper, perleloop, ukjent - blonder, bjeller, heklet liten duk, sølvtrå, tyll.
Teknikk: Kortet er bygd opp av mange lag. Kantene er rufset.

...

Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

4 kommentarer:

 1. Oi, oi, oi....kortene vi skal lifte er jo bare såååå nydelige :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er fordi vi har superdyktige folk med oss ;) Vi er heldige, asså!

   Slett
 2. Nyyyyydelig! YberLekkert! Får nok ikke tid til å lage noe som helst ettersom jeg er borte på jobb hele uka, men Hærlig inspirasjon!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Men du kan lage bidrag til disse når som helst helt frem til og med lille julaften for å være med i selve hovedtrekningen :)

   Slett