mandag 7. januar 2008

En helt spesiell leserutfordring!

Til neste nummer av Ett trykk ønsker vi oss noe helt spesielt:

Vi vil lage et kjempekunstverk som vi kan pynte opp med på messa i april! Og kunstverket skal vi selvfølgelig presentere her i bladet også, sånn at dere alle skal få muligheten til å se det, uavhengig av om dere kommer på messa eller ikke.

Det vi ønsker oss, er:
- en personlig hilsen fra hver og en av leserne våre

Det vi ber deg om, er:
- å lage et lite kunstverk; et minikort eller en mini-LO i størrelsen 5 x 5 cm. Lag gjerne noe som er typisk deg, sånn at vi får størst mulig bredde og variasjon i uttrykket. Du velger selv farger, teknikker og design.
NB: Det er fint om du holder deg 'innenfor' de fire kantene på kortet/LO'en. Det er litt enklere å montere kunsten sammen hvis det ikke er for mye dill og dall på utsiden av kantene ;)

Det du må gjøre da, er:
- å lage kunstverket, skrive navn og adresse på baksiden og sende det til:

Åshild Ruud
Grendeveien 21
3188 Horten

Frist: 20. februar 2008

Vi håper selvsagt at hver og en av dere vil være med på dette. Og for deg som ikke har sendt inn noe til oss før, fordi du ikke har våget: Du har nå en god mulighet til å ’debutere’, for dette er virkelig helt ufarlig! Og - kunstverket blir ikke det samme uten nettopp ditt bidrag. Ikke trenger du å skrive verken materialliste eller beskrivelse heller!

NB: Vi returnerer naturlig nok ikke disse bidragene.

2 kommentarer:

  1. Dette blir et spennende prosjekt! Gleder meg til å se når det blir ferdig! Skal sende inn et lite kort, jeg også! ;o)

    Fikk NM-Magasinet i går - et kjempeflott blad med mange utrolig lekre kunstverk!

    SvarSlett
  2. tror jammen jeg vil lage ett kort og bidra på dette. selv om jeg ikke tror det blir noen messetur på meg

    SvarSlett