tirsdag 1. juli 2008

Trippelutfordring!


Det kjennes ganske sprøtt, men tro det eller ei - jeg sitter her og lager julekort! Det er endelig blitt litt skikkelig god varme ute igjen, og jeg sitter inne og stempler julemotiver... Sprøtt - men ikke uten grunn.

Det er nemlig ikke så lenge til innleveringsfristen for oktobernummeret av Ett trykk. Allerede 20. august, faktisk. Og vi ønsker også i år å gi dere et oktoberblad fullt av gode ideer til årets julekort. Men, vi trenger hjelp. Så her kommer en Trippelutfordring fra oss. Vi håper du hiver deg med :)

INFO:
Vi har laget 3 kortskisser som vi vil dere skal ta utgangspunkt i. Dere skal lage ett kort til hver skisse - altså en serie på 3 julekort. Kortene skal lages med samme papir og i samme fargeskala, slik at de fremstår som en serie. Resten er opp til deg, så lenge skissene er gjenkjennelige.

Som takk for bidrag ønsker vi å dele ut noen stempelplater. For hver trippelserie du sender inn, får du en lapp i hatten (og du kan sende inn så mange du vil). Og når innsendingsfristen er over, trekker vi ut 3 lapper fra hatten - og de 3 kan fritt velge seg en stempelplate fra butikken vår.

FRIST for innsending: 1. august 2008.

Her er et lite inspirasjonsbidrag fra meg:

God sommer!

Åshild

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Og hvordan vil dere ha bildene av desse? scanna? bilde hverfor seg? eller bilde sammen? får jo ikke til så fin og hvit bakgrunn som deg *rødme*

    SvarSlett