lørdag 4. oktober 2008

Siste post fra oss

Nå er det bare ett minutt til denne dagen er over. Vi håper du har hatt en fin dag - med mye moro, inspirasjon og deilig fysisk trening! Hipp hipp!

Og sånn i tilfelle det fortsatt rykker i fingrene og du fortsatt bobler av ideer, legger vi ut en bunke utfordringer du kan kose deg med gjennom natten.

Utfordring 8: Lag et bidrag hvor du bruker aluminiumsfolie på en eller annen måte.

Utfordring 9: Lag dine egne blomster og bruk dem på bidraget ditt. Det finnes jo endel gode tips i oktobernummeret av Ett trykk ;)

Utfordring 10: Finn frem det du har av restepapir i fargen rød. Bruk papiret til å lage 2 minikort i størrelsen 6 x 10 cm.

Utfordring 11: Lag et kort hvor du bruker teksten: "Jeg er glad i deg". Og gi gjerne kortet bort til en du er glad i etterpå.

Utfordring 12: Lag et oppmuntringskort til en god venn. Kortet skal være i størrelsen 10 x 20 cm. Og kortet skal selvfølgelig gis bort/sendes til vedkommende.
Utfordring 13: Stemple opp et såkalt "fargeleggingsmotiv" (av typen hänglar, Sara Key...) og bruk det på et kort uten å fargelegge det med annet enn forsiktige bruntoner.

Sånn, da sier vi tusen takk for en fin dag, og så gleder vi oss til å ta runden rundt i blogger og på forum for å se hva dere gjør med utfordringene. Og vinnerne av trekningene røper vi som sagt mandag.

Natt i natt og hipp hipp hurra!

21 kommentarer:

 1. Oi oi oi, her var det mange artige utfordringer!

  Tusen takk for oppgavene dere har lagt ut i dag, det har virkelig vært med på å gjore denne lørdagen til en ypperlig dag for mitt vedkommende, og for ikke snakke om at jeg gleder meg til å prøve meg på noen utfordringer til i morra. Må jo spare noen av dagens til i morra :)

  SvarSlett
 2. Hip hip hurra til jer seje kvinder der har gjort denne dag til en dejlig "kort" dag med mange sjove udfordringer, tusind tak for det.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for en fabelaktig flotters dag!! *Hurra*
  Jeg har ledd,trent og ikke minst laget kort!
  Til min (og gubbens) store fornøyelse ;)

  Tusen takk igjen,og stor klem til dere alle!

  Klem fra Maya :)

  SvarSlett
 4. For en splendid dag! Tusen takk for fantastiske oppgaver - de legges i min blogg i morgen!
  Natta og sov godt!

  SvarSlett
 5. Kjempeflotte utfordringer dere har lagt ut :o)
  Skal lage litt i dag også tenker jeg ...måtte ta litt tidlig kveld i går...Tusen takk for at den Internasjonale kortdagen ble en fest.
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 6. Det kommer noen kort hit etterhvert, måtte bare stikke innom og skrytetakke først :) Du verden, for en alle tiders feiring av denne dagen (som jeg ikke ante eksisterte *kremt*) SÅ kreativt med denne vekslingen mellom utfordringer (flotte, forresten!) og trim :) Husbonden lurte fælt da jeg prøvde meg på laindæns her *hahaha* men altså;

  TUUUSEN TAKK for en kjempejobb! Dette var så artig, dere er virkelg så flinke og inspirerende!

  Gode klemmer til dere alle :)

  SvarSlett
 7. For ett oppsamlingsheat til slutt!
  Her er kortet mitt for
  utfordring 9.

  SvarSlett
 8. Her er mitt bidrag til utfordring nr13.

  mitt kort

  SvarSlett
 9. Her kommer
  kortet mitt
  til utfordring #8


  Ruth :)

  SvarSlett
 10. HER finner dere mitt bidrag til utfordring 9:)

  Takk for mange fine oppgaver!

  SvarSlett
 11. Her kommer mine bidrag:
  Bare poster alle i samme kommentaren slik at dere skal slippe å rote rundt i de forskjellige innleggene.. :P

  Utfordring Nr.1
  Utfordring Nr.2
  Utfordring Nr.3
  Utfordring Nr.4
  Utfordring Nr.5
  Utfordring Nr.6

  Mvh
  Daniel

  PS. Jeg har laget to kort til første utfordring, håper det teller som to lodd, siden jeg ikke fikk laget kort til utfordring nr.8.. :P

  SvarSlett
 12. Tusen tusen takk for at dere dro i gang dette maratonet :-) Det har vært kjempemorsomt å bare kunne kose seg og la de små grå få noe kreativt å bryne seg på i en ellers hektisk hverdag :-)

  Nå skulle jeg bare ønska at klokken var litt (mye) mindre og at det ikke var hverdag i morgen. Nok en gang, tusen tusen takk!!!!

  SvarSlett
 13. Utrolig mange flotte utfordringer!
  Hadde store planer om å delta på flere av utfordringene, men mitt eneste bidrag var et kort til utfordring #2 - julekort i blåtoner.

  Ha en fortsatt fin søndagskveld!

  xoxo

  SvarSlett
 14. Her kommer et siste kort fra meg, til utfordring nr.9.
  Har hatt det kjempemoro med å lage kortene, og med endel pausegymnastikk.:-) Takk til dere for opplegget og kjempeflotte utfordringer!!
  mitt kort

  SvarSlett
 15. Her Og her er resten av mine bidrag til markeringen av ICM. Det har virkelig vært artig!

  SvarSlett
 16. Jeg klarte ikke avslutte helt enda, så her kommer mitt siste bidrag, det blir til utfordring nr 9, selvlagde blomster

  SvarSlett