fredag 31. oktober 2008

"Trykkpressa - en månedlig utfordring"


Vi ønsker oss litt bloggæksjen og da finner vi det helt naturlig å involvere dere! Vi må jo passe på å holde trykkpressa varm i den lange perioden mellom innleveringsfristene til bladet. Vi kjører derfor i gang med en månedlig utfordring her i bloggen vår. Og utfordringen er selvfølgelig åpen for alle.

Her er litt info:

* Det legges ut en ny utfordring den 1. hver måned. Utfordringenes innhold vil variere fra måned til måned.

* Dere kan lage bidrag helt frem til den 25. den aktuelle måneden.

* Bidragene dere lager, kan dere vise oss på to måter:
- legg dem ut i bloggen deres og skriv et innlegg i bloggen vår med link til det aktuelle bidraget.
- send oss bidraget på mail (etttrykk'at'gmail.com).


* Hver måned trekker vi 3 vinnere. Den første vi trekker, vinner ett års abonnement på bladet vårt. Den andre som trekkes, kan velge seg en fri stempelplate i nettbutikken vår. Og den tredje vi trekker vil få en overraskelsespakke tilsendt i posten (denne vil variere fra måned til måned).

* Vinnerne annonseres dagen før ny utfordring legges ut. Da åpner vi også månedens galleri slik at dere kan få se alle de flotte bidragene som er laget i løpet av måneden.

Er dere med? Det håper vi virkelig, for vi gleder oss som små unger! Ok, da er det ikke annet å gjøre enn å vente til i morra, for da slipper Lena den aller første utfordringen! Så, det er kanskje lurt å legge seg allerede nå, sånn at dere er skikkelig opplagte til morradagen? *fnis*

7 kommentarer: