tirsdag 27. januar 2009

Forhåndsbestilling av de nye stemplene våre

Etter mye frem og tilbake har vi nå kommet frem til at vi åpner for forhåndsbestilling av de nye stemplene våre likevel. Stemplene kommer ikke til Norge før i begynnelsen av mars, men du kan allerede nå gå inn i nettbutikken og legge inn en bestilling på platene.

Bestiller du 1-3 umonterte stempelplater, koster platene 150,- pr. stk. (NB: Dette tilbudet gjelder alle de umonterte platene våre, men ikke clearstamps.) Da merker du bare av de aktuelle platene og handler på samme måte som du gjør ellers. Ønsker du å benytte deg av pakketilbudet vårt (4 plater for 500,-) MÅ du benytte bestillingsknappen "pakketilbud umonterte stempler". HUSK å skrive i merknadsfeltet hvilke 4 plater du ønsker.

Bestiller du også andre varer samtidig med stempeltilbudet, sender vi ut alt samlet når de nye stemplene ankommer oss i starten av mars.

Det er alltid vanskelig å beregne hvor stort antall stempler vi skal bestille opp, så det kan være lurt å forhåndsbestille allerede nå de stemplene du ønsker å kjøpe. Tilbudet gjelder frem til 1. mars 2009.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar