torsdag 1. oktober 2009

TRYKKPRESSA OKTOBER 2009

Fysj og fysj, som det regner og blåser ute! Det er blitt høst nå og skikkelig surt og kaldt, ihvertfall på Sørvestlandet :)) Men det betyr jo bare flere innekvelder og mere tid til å være kreativ :))

Det er tid for en ny utfordring fra oss, og denne gangen er det en skisse som er inspirasjonen :) Vi vil ha høstfarger og blomster på kortet/prosjektet ditt, eller står du fritt.


Dere kan levere bidrag helt frem til 25 oktober ved å legge link til innlegget i bloggen din hos Mr. Linky under her. Og vi trekker da som vanlig ut 3 vinnere som får i premie henholdsvis et årsabonnement på bladet Ett trykk, en valgfri stempelplate og en overraskelse. Vi gleder oss til å se masse flotte bidrag :)


5 kommentarer:

 1. Jøss......
  Jeg var førstemann..... :-)
  Egentlig litt dumt å være så tidlig ute, for da må jeg jo vente en hel måned til neste utfordring.... ;-)

  Gro

  SvarSlett
 2. Da var jeg jammen meg tidlig ute for en gangs skyld;)

  SvarSlett
 3. Ehm... Sorry jeg har ikke lest helt godt jeg... Ser nå at det skulle være høstfarger, så dere kan vel nesten eliminere mitt kort fra listen.. For det er et julekort.. :) Hilsen Cathrine :)

  SvarSlett
 4. Blomster også?? :-) Det har jeg ikke fått med meg... *fnis*

  Men jeg likte å jobbe meg denne skissen :-)

  SvarSlett
 5. Jeg har levert mitt første bidrag til Trykkpressa. Men det blir ikke den siste!! Dere gjør en utrolig flott jobb damer!! Tusen takk for at dere lar oss få være med å leke!! =)

  Stempelklem fra Anne

  SvarSlett