torsdag 6. januar 2011

Stilling ledig!

Klikk på bildene for å se dem i større utgave.Vi har også viktig informasjon angående innsending av leserbidrag:


Litt ekstra info:
* Prosjektene du sender oss må ikke nødvendigvis være laget spesielt til søknaden. Du kan bruke ting du har laget tidligere. Men - vi ønsker selvsagt at bidragene du velger ut representerer deg i størst mulig grad slik du er nå. Så vi sier derfor at bidragene ikke må være eldre enn 6 mnd.

* Det nye teamet vil bli presentert i aprilnummeret, men starter for fullt med juninummeret (dvs. med intern deadline 10. april).


Vi krysser fingrene og håper på mange spennende søkere!
Ta kontakt med oss om det er noe dere lurer på.

Annie & Åshild

5 kommentarer:

 1. Sorry - but with the translator I understand nothing at all today - Groan! Will you make a challenge and one should take the colors of the chairs?
  Or you are looking for a new DT member?
  Many love best wishes
  Andrea

  SvarSlett
 2. Looking for new DT members, that is, Andrea! :)

  Så spennende da - men synd at det er noen som forlater! Lykke til - i jakten på nye medlemmer og også til de som søker!!

  Mon tro om jeg skal driste meg til å slenge inn en søknad?... Skal tenke litt på saken, tror det kunne blitt gøy - om jeg hadde vært så heldig at jeg hadde blitt plukket ut da... Må se det an i forhold til gjøremål angående mine studier. Tror det kan bli hektisk med for mange jern i ilden!

  Går inn i tenkeboksen og tar en grundig gjennomgang i min overveielse om å søke eller ikke! Kanskje det kommer en søknad, kanskje ikke - tiden får vise, hva som skjer!! :)

  Klemmer, Hege

  SvarSlett
 3. lykke til i jakten, knall heldige de som får sjansen:)

  SvarSlett
 4. Kkunne jo ært morsomt å prøve seg... får tenke litt på dette.
  Lykke til, til de som prøver seg og får sjansen.

  SvarSlett
 5. Å, hadde vært utrolig spennende da... :)

  SvarSlett