fredag 24. februar 2012

Tim Holtz og Dyan Reaveley hos Bikuben
I går ettermiddag ringte telefonen, og det var Vibeke fra Bikuben som lurte på om jeg hadde lyst til å være med på demo med Tim Holtz og Dyan Reaveley. Egentlig var planen å ha fri fra jobben og ha en rolig vinterferiedag hjemme med barna. Men når et slikt tilbud dukker opp så måtte jeg selvsagt takke ja!

Jeg er ingen super fan av noen av de, men bruker flere av Ranger sine produkter og skriver også stadig om nye produkter som dukker opp i produktguiden fra Ranger. Så helt ukjent med navnene var jeg jo ikke....

Tim Holtz lager utrolig mye lekkert, og kommer stadig med produkter som mange rundt om i det store inn og utland bare MÅ HA, og Dyan Reaveley er en av de store Art Journal damene. Hun har ikke holdt på med det i så mange år, men likevel er hun kjent blandt de som er driver med Art Journal. Måten hun jobber på er enormt inspirerende...   Ja selv om hennes stil er såååå langt fra min som det er mulig å komme kjente jeg inspirasjonen og kreasjonsgleden kom svevende :)

Hvis alt går etter planen satser vi på at dere kan lese litt mer om Tim og Dyan i juninummeret av Ett trykk. Aprilbladet har nemlig alt gått i trykken... ja så det er bare å glede seg både til april og juni :)

En stor takk til Bikuben som inviterte meg!! Morsomt å få slike store kunstnere til et lite land som Norge, men jammen er vi nokså store i papirverdenen :)

7 kommentarer:

 1. Fantastisk!! :) Gleder meg heilt vilt til å se bilder og "høre" hva han hadde og si :)

  SvarSlett
 2. Ohh, det høres spennende ut,
  kommer akkurat fra Bikbuen og demo med begge kunstnere - og hadde noen fantastiske timer der i dag !!!
  Riktig god helg,
  Antje :)

  SvarSlett
 3. Hadde en kjempe trivelig stund på Bikuben i kveld :)

  SvarSlett
 4. Gleder med til å lese artikkelen når den kommer, det blir fin sommerlektyre.
  Ha en fortsatt fin helg ;-)

  SvarSlett
 5. Var blant de heldige som fikk oppleve Tim og Dyan i går, og lærte kjempemasse! Heldigvis favner min smak de fleste stiler, så jeg har kjempesans for begge to. Utrolig inspirerende var de, og i tillegg er de flinke til å formidle.

  SvarSlett
 6. Da er det bare til å glede seg til nytt blad jaaaaaa. :-)

  SvarSlett
 7. Gleder meg til å høre mer:D

  SvarSlett