torsdag 15. mars 2012

Massevis av rykende ferske stempler!


Det nærmer seg messetid igjen og vi har laget massevis av nye stempler som - hvis alt går etter planen - slippes på messa! Stemplene kommer selvfølgelig også for salg i nettbutikken vår så fort messa er over. 

Denne gangen har vi laget både vanlige umonterte gummistempler og gjennomsiktige akrylstempler. Det er en god blanding av tekster og motiver - alt fra kule Art Journal-stempler til elegante bursdagstekster. For ikke å snakke om Hanne Skogvolds lekre håndtegnede stempler! 

Vi kommer til å presentere flere eksempler i dagene som kommer hvor vi viser eksempler på bruk av de ulike designene. Vi håper stemplene faller i smak og at vi ser mange av dere på Scraporama-standen vår i april! 


5 kommentarer:

 1. Åhhhhh... herlige stempler da og selvsagt veldig begeistret for AJ-stemplene *hyper*

  SvarSlett
 2. Åh, kjære vene så flotte stempler! Sååå kule AJ- stempler, og de andre var jo riktig så elegante!

  SvarSlett
 3. Åhhhh Hurra!!
  Endelig nye stempler ifra dere, skal si det var etterlengtet :)
  Og de var verdt å vente på!
  Flere av dem skal hjem til meg,
  glede seg villt til messa ;)
  Klem fra Maya

  SvarSlett
 4. Me like very much ♥♥♥
  Den som venter på noe godt, venter neimen ikke forgjeves :)

  SvarSlett
 5. Juuuhuuu!!! Detta var såååå kjekt!! Liker nyheter, og når det er så herlige nyheter er det jo bare helt topp!! Det blir nok mange av dem som rett og slett må flytte hjem til meg også!!! Men jeg skal dessverre ikke på messen...hvor lenge må jeg vente til jeg kan bestille dem da??? Skal faktisk til Oslo den helgen, men bare til Gardermoen hotel, og diabetes kontaktfamilie helg...bare jeg kunne ha rømt derfra noen timer....

  SvarSlett