tirsdag 1. januar 2013

Første Trykkpressa i 2013!

Riktig godt nytt år alle sammen! 
Nytt år, ny måned og klart for ny Trykkpressa-utfordring. 

Denne gangen er vi litt inspirert av tiden, av det nye året og dets nye muligheter, og vi ønsker å se KLOKKER på prosjektene deres :)

Viktig: Fra desember 2012 har vi gjort noen endringer på Trykkpressa:


1. I stedet for 3 tilfeldige premievinnere ønsker vi nå å ha kun 1 hovedpremie - et årsabonnement på Ett trykk. Denne vinneren trekkes tilfeldig blant alle som har deltatt den aktuelle måneden. 

2. Men i tillegg vil vi også hver måned stemme frem en "Topp 3"-liste. Vi i designteamet foretar en intern avstemning på de bidragene som er kommet inn. De tre med flest stemmer kan så smykke seg med tittelen "Trykkpressas Topp Tre", og hente en skryteknapp i bloggen vår som så kan legges ut i egen blogg. 

3. Og om ikke det er nok: to ganger i året (mai og november) foretar vi en stor avstemming blant vinnerne av Topp Tre i "bolk 1" (nov.-apr.) og "bolk 2" (mai-okt.). Hovedpremien blir en "Gjestedesignerplass i Ett trykk". Vinneren av Bolk 1 blir presentert i augustutgaven av Ett trykk, mens vinneren av Bolk 2 presenteres i februarnummeret. Her vanker det selvfølgelig også en skryteknapp på de to hovedvinnerne. 

Ut over dette er reglene som før:

- du kan levere maks 3 bidrag om ikke annet er spesifisert i utfordringsteksten.
- bidraget må være nylaget og ikke publisert på noe vis tidligere.
- du finner ellers regler og informasjon under fanen øverst i bloggen.


Da håper vi mange har lyst å være med på utfordringen.

Til inspirasjon en LO med opptil flere klokker:


Det flotte kortet under har vi fått på mail fra Wenche Østerås i Stjørdal som har en blogg som desverre er nede for øyeblikket.

 
På kortet har hun brukt: Bazzil kartong, mønsterark fra Pion design, dies fra Sizzix, punch fra EK, bilde lastet fra nettet, blomster fra Kort og Godt, metallpynt og rubber fra Tim Holtz, svertet med Vintage photo, klokke malt med crakle paint og blondetape fra Nille.
Tusen takk Wenche!

4 kommentarer:

 1. Hei jeg prøver her. Jeg har lagt inn et bidrag (nr 17) men ble oppmerksom på at jeg har linket til bloggen min og ikke til selve posten ( http://www.macaulay-arts.blogspot.no/2013/01/art-journal-nr2-timetravel.html )

  Hva kan jeg gjøre for å rette oppi det?
  Hilsen Nina :O)

  SvarSlett
 2. Det går fint Nina, da finner jeg bidraget ditt:)
  Camilla

  SvarSlett
 3. Hei!
  Takk for hyggelig kommentar i bloggen min, jeg hadde glemt å skrive på bidrag nr 26, at det skulle være med. Det har jeg ordnet nå, håper det går greit.

  SvarSlett