fredag 12. april 2013

Jubileumsutfordringer uke 2 - nr. 6

Her kommer denne ukens siste teknikkutfordring:Uke 2 - utfordring 6

COLLAGE

Fra Wikipedia: Collage (From the Frenchcoller, to glue, French pronunciation: ​[kɔ.laːʒ]) is a technique of an art production, primarily used in the visual arts, where the artwork is made from an assemblage of different forms, thus creating a new whole. A collage may sometimes include newspaper clippingsribbons, bits of colored or handmade papers, portions of other artwork or texts, photographs and other found objects, glued to a piece of paper or canvas. 

Collage er et vidt begrep, men skal vi gi det en slags samlebetegnelse, så er det kanskje noe slikt som dette: Collage handler om å bruke div. materiell til å lage noe helt nytt - og i navnets betydning; montert sammen. 

Kortet øverst i innlegget er laget med utgangspunkt i kun papirrester. Løse biter som er tilpasset og montert sammen til et nytt uttrykk. Du kan også lage collage av stempler, som bildet under her viser. 
Eller en collage av div. scraps du har liggende, som dette minialbumet her (laget på kurs med Lene Neby). Her er diverse collageelementer brukt til å lage en bakgrunn med tekstur, og så er det hele sprayet med div. mister: Så - denne ukens første teknikkutfordring er som følger:
Lag et bidrag i collagestil. I innlegget ditt skriver du noen setninger om hvordan bidraget er laget og hvilken form for collage du har valgt å bruke.  
  

Legg så inn link til blogginnlegget ditt i InLinkz neders i innlegget her.
Husk: Kun ETT bidrag pr. pers.
Bidraget må være nytt og ikke vist frem tidligere. 
Du kan legge inn helt frem til lørdag kveld kl. 23.59. 
Søndag trekkes denne ukens vinner.

2 kommentarer:

  1. Takk for at du sa i fra :) Hadde visst glemt å legge inn koplingen i teksten.

    http://etttrykk.blogspot.no/2013/04/jubileumsutfordringer-uke-2.html

    SvarSlett