søndag 1. desember 2013

Trykkpressa for desember - og adventskalender!


Da er det jammen både 1. desember og 1.søndag i advent! Vi i Ett trykk har så lyst til å gi dere en adventskalender full av inspirasjon. Vi har latt oss inspirere av ting fra 2013-utgavene, men ikledd det massevis av julestemning som seg hør og bør i en adventskalender. Hver dag frem til jul åpner vi en ny luke her i bloggen vår. Vi håper dere lar dere inspirere - og legger en link til det dere lager i kommentarfeltet den aktuelle dagen.

Men det er ny måned og vi kan ikke glemme Trykkpressa heller! Så vi starter kalenderen vår med en aldri så liten kombo: Både Trykkpressa og adventskalender i en og samme utfordring. Og Trykkpressa gjelder som vanlig hele måneden.

Denne siste utfordringen i 2013 ønsker vi at dere lager noe som har med jula å gjøre
 - inspirert av det siste Ett Trykk - nr.6 2013. 
Du kan lage kremmerhus, pakkelapper, julekort eller en sjokoladeeske - 
kos deg i førjulstida... men ikke glem å legge det ut her så vi andre får se også:)Premien vår er:

1. Vinneren får et årsabonnement på Ett trykk. Denne vinneren trekkes tilfeldig blant alle som har deltatt den aktuelle måneden.

2. Topp 3 blir stemt frem av designteamet. De tre med flest stemmer kan smykke seg med tittelen "Trykkpressas Topp Tre", og hente en skryteknapp i bloggen vår som de kan ha på bloggen sin.

3. To ganger i året (mai og november) foretar vi en stor avstemming blant vinnerne av Topp Tre i "bolk 1" (nov.-apr.) og "bolk 2" (mai-okt.). Hovedpremien blir en "Gjestedesignerplass i Ett trykk". Vinneren av Bolk 1 blir presentert i oktoberutgaven av Ett trykk, mens vinneren av Bolk 2 presenteres i aprilnummeret. Her vanker det selvfølgelig også en skryteknapp på de to hovedvinnerne.


Ut over dette er reglene som før:

- Du kan linke opp bidraget ditt frem til den 25. desember kl. 23.55. Vinneren annonseres 31.12.13

- du kan levere maks 3 bidrag om ikke annet er spesifisert i utfordringsteksten.
- bidraget må være nylaget og ikke publisert på noe vis tidligere.
- du finner ellers regler og informasjon under fanen øverst i bloggen.

Kos deg med scrappingen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar