lørdag 1. mars 2014

Trykkpressa for mars
Vi har nå bladd oss over til mars i kalenderen, og våren står for tur. For mange tenåringsjenter (og sikkert noen gutter) er det en STOR dag i dag. Deres store idol Justin Bieber  fyller rundt tall, nemlig 20 år.
I den anledning synes jeg det passer bra med en utfordring som er rettet mot ungdommer, og som går i rødt og hvitt. Fargene er pga. det Canadiske flagget (hvor artisten er i fra). Er tillatt med innslag av andre farger, men hovedfargene skal være rødt og hvitt.

Vi gleder oss til å se hva du bidrar med!


Premien vår er:

1. Vinneren får et årsabonnement på Ett trykk. Denne vinneren trekkes tilfeldig blant alle som har deltatt den aktuelle måneden.

2. Topp 3 blir stemt frem av designteamet. De tre med flest stemmer kan smykke seg med tittelen "Trykkpressas Topp Tre", og hente en skryteknapp i bloggen vår som de kan ha på bloggen sin.

3. To ganger i året (mai og november) foretar vi en stor avstemming blant vinnerne av Topp Tre i "bolk 1" (nov.-apr.) og "bolk 2" (mai-okt.). Hovedpremien blir en "Gjestedesignerplass i Ett trykk". Vinneren av Bolk 1 blir presentert i oktoberutgaven av Ett trykk, mens vinneren av Bolk 2 presenteres i aprilnummeret. Her vanker det selvfølgelig også en skryteknapp på de to hovedvinnerne.


Ut over dette er reglene som før:
- Du kan linke opp bidraget ditt frem til den 25. mars kl. 23.55. Vinneren annonseres 28.02.14
- Du kan levere maks 3 bidrag om ikke annet er spesifisert i utfordringsteksten.
- Bidraget må være nylaget og ikke publisert på noe vis tidligere.
- Du finner ellers regler og informasjon under fanen øverst i bloggen.

Hilsen Annie og resten av jentene i Ett trykk teamet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar