onsdag 17. september 2014

Vi er på jakt etter dyktige gjestedesignere til 2015


Vi i Ett trykk har vært så fornøyde med å ha med oss et utvidet Gjestedesigner-team i 2014, så nå åpner vi opp for et 2015-team også. Vi ønsker oss søkere fra både Norge, Sverige og Danmark. Sitter du der nå og tenker at det kunne vært grådig moro å være en del av stor-teamet vårt, så les videre. 

Vi kommer til å lage grupper med dyktige folk som skal få rullerende oppgaver fra blad til blad. Vi ber deg om å lage ETT bidrag til hver oppgave, det vil si 6 bidrag i løpet av året, med deadline annenhver måned. Det er med andre ord en ganske overkommelig jobb, og du får en samlet oversikt over de ulike utfordringene allerede i begynnelsen av oktober.  

De tre hovedutfordringene er:
1. Leserutfordringen
Til hvert nummer har vi hatt en åpen leserutfordring som er basert på et eller annet tema. 

2. Kortskissen
I hvert nummer presenterer vi en kortskisse til inspirasjon for leserne våre. 

3. Sesong-artikkel
Vi har jevnlige artikler som er basert på aktuelle temaer knyttet til kalenderåret. 

Som takk for bidragene du lager til oss, får du velge deg varer for 300,- i nettbutikken vår. Du vil også bli presentert på bloggen vår, samt få en ”skryteknapp” som Gjestedesigner 2015 som du kan pryde din egen blogg med.

Så, hva må du så gjøre for å søke? Jo, her er oppskriften:

1. Send en mail til etttrykk'at'gmail.com. Merk mailen "Søknad Gjestedesigner 2015".
2. I mailen vil vi at du skriver litt om hvorfor du ønsker å være med i teamet, samt litt om hva du liker å lage (stilarter, teknikker etc.).
3. For at vi skal få se litt av det du lager, må du enten gi oss en link til bloggen din eller sende med noen bilder av ting du har laget det siste halve året.

NB: Som gjestedesigner tar du selv bilder av det du lager til bladet. Det betyr at vi er litt ekstra kravstore med tanke på bildekvalitet/fotografering. Ha det i mente når du viser oss bidrag.

Søknadsfristen er kort - onsdag 24. september. 

Vi presenterer det nye stor-teamet vårt 1. oktober.

Da ønsker jeg og de andre jentene i Ett trykk deg en flott uke - og så krysser vi fingrene for at du har lyst til å være med oss i 2015.

Gode ønsker fra
Åshild Halvorsen
Norsk Stempelblad AS – Ett trykk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar