tirsdag 3. februar 2015

Noen praktiske opplysninger

Det vil komme utfordringer på rekke og rad helt frem til de siste dagene i mars. Og - du kan legge inn bidrag helt frem til 30. mars på alle. Men, kun ett bidrag pr. utfordring. 

Vi vil trekke tilfeldige vinnere flere ganger i løpet av disse to månedene, og de trekkes blant alle de leverte bidragene som er lagt inn innen trekketidspunktet. Vi kommer ikke til å annonsere de neste trekningene, så vårt tips er å legge ut så mye du kan så fort du kan - det gir flest vinnersjanser. Samtidig er det som i Lotto - du kan være heldig å vinne stort på bare ett bidrag også! 

Vårt ønske er at du skal mimre, lese, bli inspirert og kjenne den deilige kriblingen i fingrene. Det kaller vi vellykka feiring ❤️


3 kommentarer:

  1. Kriblingen kjenner jeg :) Gleder meg allerede til neste utfordring. Kjempe flott den første, så dere har lagt lista høyt og det liker jeg. Det synes at det er lagt til en god del jobb, flinke dere er :)

    SvarSlett
  2. Gleder meg til neste utfordring! Dere er superflinke, bladet er et høydepunkt! :)

    SvarSlett
  3. Hei. spennende utfordringer :) er ny her så må ha det inn med t-skje. skal vi sende inn utfordringene eller er det nok å sende inn bilder av det en lager?

    SvarSlett