søndag 29. mars 2015

Vi jubilerer - utfordring 29 Henrikke Kormeseth-Rødal


De siste årene har vi hatt en fast artikkel som heter En mal - den viser trinn for trinn ulike brettemaler. 
Henrikke har latt seg inspirere av denne:
...Jeg har fulgt malen i blad nr. 4 fra 2014. Her har jeg laget samme eske som malen viser, i tillegg til at jeg har prøvd å ta noen element fra hver av eskene på min egen eske. Papirene mine er fra Maja Design sin nye kolleksjon "Nyhavn", i tillegg til gråfarget og hvit (Marshmellow) kartong. Stempelet på forsiden er fra Stempelglede. I tillegg har jeg kantstempelet med et annet Stempelglede-stempel i rosafarge som matcher papirene og båndet. 

På toppen av esken har jeg pyntet med Seam binding. Denne har jeg farget ved å bruke Copics-fargene RV91, RV93 og RV95. Så har jeg brukt en minimist med Copicsfargen 0 for å blande fargene sammen og få et mer "utvasket" utseende. Jeg har pyntet med noen metalldetaljer fra Tim Holtz. Til slutt så har jeg pyntet med noen hvite perler.  

Min leserutfordring til dere er å følge den orginale malen for å lage den samme esken. Som ekstra inspirasjon kan dere jo bruke noen elementer av det de andre har brukt? Bli inspirert av min og de andres esker!1 kommentar: