mandag 23. mars 2015

Vi lager nytt nummer av Julehilsen - kanskje blir ditt bidrag med?


Vi har blitt veldig glad i julebladene våre og vet at de er til stor inspirasjon for veldig mange. Det er derfor klart vi må lage en 2015-utgave også, sant? Bladet vil komme i salg på StempelScrap-messa i september. 

Men for å få til et inspirerende blad, må vi fylle det med inspirerende bidrag. Denne gangen ønsker vi å gå åpent ut til alle. Så - har du lyst til å sende inn bidrag til oss, er det fritt frem! Kanskje er ditt bidrag blant de som kommer på trykk i bladet? 

Her er noen kjøreregler:

1. Vi ønsker bidrag knyttet til farger. Vi har 4 kategorier: a) røde kort, b) blå kort, c) grønne kort og d) lilla kort. Du kan sende inn maks ETT bidrag til hver kategori - eller en serie på 3 kort i samme farge.

2. Vi ønsker oss kort. Ikke esker eller LO-er. Vil du brette, så brett - så lenge det er et kort. 

3. Bidragene du sender inn må være nye og ikke publisert eller vist frem noe sted. 

4. Bidragene må sendes i posten til: Norsk Stempelblad AS, Kvennhusvegen 13A, 2008 Fjerdingby - og merke konvolutten med "Julehilsen 2015". HUSK å merke alle bidragene dine med navn og adresse på baksiden av kortet. 

5. Vi bruker de bidragene vi har med i bladet til å lage en flott utstilling på standen vår på StempelScrapmessa. Dere vil derfor ikke få kortene deres i retur før i oktober. 

6. Alle må skrive en materialliste til hvert av bidragene. Denne skal sendes på mail til etttrykk'at'gmail.com og merk mailen "Julehilsen 2015 - *navnet ditt*". Det er også veldig viktig at dere følger denne malen til punkt og prikke - også med tanke på oppsett:

Navn, bosted 

Størrelse: (oppgi i enten cm eller tommer) 
Blekk: Produsentnavn først, så bindestrek og deretter produktnavn.  
Stempler: Produsent – produkt, produsent - produkt, etc...
Papir: Produsent – produkt, produsent - produkt, etc...
Pynt: Produsent – produkt, produsent - produkt, etc...
Utstyr: Produsent – produkt, produsent - produkt, etc...
Teknikk: Har du brukt teknikker du mener det er viktig å fortelle om, tar du de med her. Du trenger ikke skrive at du klipper og limer, stempler og limer på pynt. Det ser vi av bildene.

Eksempel:
Camilla Halseth, Tromsø
http://cam-camsscrappehjorne.blogspot.com

Størrelse: 15 x 15 cm (Evt. 6 x 6’’)
Blekk: Ranger - Archival Ink Jet Black, Distress Ink Faded Jeans, Frayed Burlap, Vintage Photo og Peeled Paint, Tsukineko - Memento Rich Cocoa, London Fog og Desert Sand.
Stempler: Norsk Stempelblad AS – Konfirmasjon mini, Kort & Godt – M-122.
Papir: Maja Design – Lovely Weather og Delicious Moments, Bazzill – Arctic Blue, Pomegranate, hvit og grønn, ukjent – gamle boksider.
Pynt: Wild Orchid Crafts – roseknopper, Panduro – limputer, hyssing og splittbinders, United Ribbons – Seam Binding, Kort & Godt – roser og metallpynt, Ranger - Stickles Picket Fence, ukjent – blonde og bånd.
Utstyr: Spellbinders – Petite Ovals Large og Petite Scalloped Ovals Large dies, Marianne Design – juletre die, Sizzix – Mini Gears Set dies.
Teknikk: Kanter svertet, klippet rundt die for å få en smal ramme, sydd rundt kanten med symaskin, esken er laget etter mal funnet her… Motiv fargelagt med Copics.


7. Innsendingsfristen er 1. mai 2015. Dette gjelder både selve bidraget (pr.post) og beskrivelsene (pr. mail).

Puh! Da håper vi at vi har fått med alt. Sitter du med spørsmål, så spør.
Vi håper dere hiver dere med på dette, selv om det er totalt naturstridig å lage julekort på denne tiden av året! Vi gleder oss til å se hva som dukker opp i postkassa fremover - og ikke minst så gleder vi oss til å sette sammen nok et inspirerende julenummer.

Hjelp oss gjerne med å dele denne informasjonen med så mange som mulig.

Kreativ hilsen fra jentene i Ett trykk

1 kommentar:

  1. Ikke bruntoner altså?!? Har laget en serie julekort i bruntoner, men det var før jeg leste dette her 😃

    SvarSlett