mandag 18. mai 2015

Vi trenger bidrag!

Årets Julehilsen 

Det er bare et par dager igjen til fristen for å sende inn bidrag til årets Julehilsen. Vi kribler i fingrene etter å lage nok et blad smekkfullt av herlig inspirasjon til julekortlagingen. Men - slik det ser ut akkurat nå, er det mye mulig vi må skrinlegge planene. Det har nemlig kommet inn alt for få bidrag. 

Til de tidligere utgavene utfordret vi 40 personer direkte. I år ønsket vi å gi enda flere mulighet til å være med i bladet og valgte å legge ut en "åpen invitasjon". Nå er vi redde for at det er mange av dere som har tenkt én eller flere av disse setningene og dermed ikke har sendt inn bidrag: 
1. Det er sikkert så mange som sender inn, så det er ikke så farlig om jeg ikke gjør det.
2. Det er sikkert så mange som er mye flinkere enn meg, så det er ikke noen vits i å sende inn noe.
3. Nei, dette tør jeg ikke. Jeg er sikkert ikke flink nok.
4. Lage julekort nå? Hæ?

Well, well - tenker vi sånn, må jeg kremte litt og rope ut høyt og tydelig: 
Uten bidrag itte no' bla'! 
Hepp, hepp folkens - tid for litt dugnadsarbeid. Fristen for å sende inn er onsdag kl 23.59. (Det betyr at beskrivelsen må være sendt osspå Mail, etttrykk@gmail.com, og at kortene må være postlagt, til Norsk Stempelblad AS, Kvennhusvegen 13A, 2008 Fjerdingby.)

.....................


Her er noen kjøreregler:

1. Vi ønsker bidrag knyttet til farger. Vi har 4 kategorier: a) røde kort, b) blå kort, c) grønne kort og d) lilla kort. Du kan sende inn maks ETT bidrag til hver kategori - eller en serie på 3 kort i samme farge. 

2. Vi ønsker oss kort. Ikke esker eller LO-er. Vil du brette, så brett - så lenge det er et kort. 

3. Bidragene du sender inn må være nye og ikke publisert eller vist frem noe sted. 

4. Bidragene må sendes i posten til: Norsk Stempelblad AS, Kvennhusvegen 13A, 2008 Fjerdingby - og merke konvolutten med "Julehilsen 2015". HUSK å merke alle bidragene dine med navn og adresse på baksiden av kortet. 

5. Vi bruker de bidragene vi har med i bladet til å lage en flott utstilling på standen vår på StempelScrapmessa. Dere vil derfor ikke få kortene deres i retur før i oktober. 

6. Alle må skrive en materialliste til hvert av bidragene. Denne skal sendes på mail til etttrykk'at'gmail.com og merk mailen "Julehilsen 2015 - *navnet ditt*". Det er også veldig viktig at dere følger denne malen til punkt og prikke - også med tanke på oppsett:

Navn, bosted 

Størrelse: (oppgi i enten cm eller tommer) 
Blekk: Produsentnavn først, så bindestrek og deretter produktnavn.  
Stempler: Produsent – produkt, produsent - produkt, etc...
Papir: Produsent – produkt, produsent - produkt, etc...
Pynt: Produsent – produkt, produsent - produkt, etc...
Utstyr: Produsent – produkt, produsent - produkt, etc...
Teknikk: Har du brukt teknikker du mener det er viktig å fortelle om, tar du de med her. Du trenger ikke skrive at du klipper og limer, stempler og limer på pynt. Det ser vi av bildene. 

Eksempel:
Camilla Halseth, Tromsø
http://cam-camsscrappehjorne.blogspot.com

Størrelse: 15 x 15 cm (Evt. 6 x 6’’)
Blekk: Ranger - Archival Ink Jet Black, Distress Ink Faded Jeans, Frayed Burlap, Vintage Photo og Peeled Paint, Tsukineko - Memento Rich Cocoa, London Fog og Desert Sand.
Stempler: Norsk Stempelblad AS – Konfirmasjon mini, Kort & Godt – M-122.
Papir: Maja Design – Lovely Weather og Delicious Moments, Bazzill – Arctic Blue, Pomegranate, hvit og grønn, ukjent – gamle boksider.
Pynt: Wild Orchid Crafts – roseknopper, Panduro – limputer, hyssing og splittbinders, United Ribbons – Seam Binding, Kort & Godt – roser og metallpynt, Ranger - Stickles Picket Fence, ukjent – blonde og bånd.
Utstyr: Spellbinders – Petite Ovals Large og Petite Scalloped Ovals Large dies, Marianne Design – juletre die, Sizzix – Mini Gears Set dies.
Teknikk: Kanter svertet, klippet rundt die for å få en smal ramme, sydd rundt kanten med symaskin, esken er laget etter mal funnet her… Motiv fargelagt med Copics.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar