lørdag 1. oktober 2016

CMD - utfordring nr. 8




"Word Cardmaking Day"-utfordring nr. 8: 

Gjør en lift av dette kortet 
som Åshild har laget. 


Og da lurer kanskje mange på hva i all verden en LIFT er? Og hva er forskjellen på en LIFT og en SKISSE? Her kommer vår definisjon:

En kortskisse er et grovoppsett - noe du lar deg inspirere av. Elementene på skissen bør kunne gjenkjennes i bidraget ditt, men du trenger ikke følge den slavisk. Skissen kan snus og speilvendes. 

En lift er nærmere en kopi. Ideen med å lifte et kort, er å lage et som ligner originalen. Du kan bruke andre farger, tekster og pynteelementer, men oppsettet skal være så likt som mulig. 


Vi ønsker dermed at du skal ta utgangspunkt i kortet over her og lage din versjon av det. Vi er ikke strengere-enn-strengest, for ønsket vårt er jo at flest mulig blir med på utfordringen. Så om du ikke har de samme pynteelementene og sånn, så lag DIN versjon - så lenge vi kan kjenne igjen oppsettet. 

Men - siden dette er en utfordring fra oss i Norsk Stempelblad AS, så har vi ETT krav til bidragene som leveres inn: Du må bruke stempler fra oss på kortet. Du velger selv helt fritt hvilke stempler du vil bruke - gamle eller nye, så lenge de er fra oss. Du kan selvfølgelig kombinere våre stempler med stempler fra andre produsenter også. 

Vi lar utfordringene være åpne til søndag kveld kl. 22. Da har du tid til å ta bilder og sånt også. Ett bidrag = ett lodd i hatten. Og vinnere? Vi må jo selvfølgelig ha med noen premier også! Vi trekker 3 vinnere som annonseres i løpet av mandagen. 

1. premie: Årsabonnement på Ett trykk + Scrappeforkled
2. premie: Valgfri stempelplate fra nettbutikken vår + Scrappeforkled
3. premie: Julehilsen 2016 + Scrappeforkled

For å "levere" et bidrag, gjør du følgende: 
Last opp bilde av kortet ditt i bloggen din og legg en direktelink i Inlinkz her i innlegget.
Hvis du ikke har blogg, sender du bidraget ditt på mail til oss i stedet (etttrykk'at'gmail.com). 


Da gjenstår det bare å ønske dere en finfin kortlagingsdag og lykke til med utfordringene! Vi gleder oss til å se hva dere lager. Og - hva passer vel bedre på en dag som dette at dere GIR bort kortene dere lager til noen dere bryr dere om? Vi oppfordrer dere varmt til akkurat det. God lørdag! 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar