fredag 18. november 2016

Fra hjerte til hjerte - Fattighuset

 
 
I går var jeg så heldig å få med meg min mor (Bjørg Skogheim) til Oslo for å levere varme klær, og ikke minst alle de flotte julekortene som ble vist frem i bladet Julehilsen 2016.
 
Vi er stolt over at våre bidragsgivere gir bort kortene sine slik at vi sammen kan glede en frivillig organisasjon. Denne gangen falt valget på Fattighuset i Oslo.
 
Vi fikk en varm velkomst, og de viste tydelig at de satte pris på kortene (og klærne, men kortene gjorde en forskjell om du forstår) :)
 
Her kan du lese litt om hva Fattighuset selv har skrevet om besøket vårt http://fattighusetshverdag.blogspot.no/2016/11/hjemmelagde-gaver.html
 
 
TUSEN TUSEN TAKK TIL ALLE BIDRAGSYTERE - dere er med på å gjøre en forskjell. Vær stolt og glad - det er vi!

3 kommentarer:

  1. Så hyggelig at kortene våre kan glede noen som har det vanskelig <3

    SvarSlett
  2. Super flot. Dejligt at de kan give glæde til nogen der trænger til hjælp.

    SvarSlett
  3. Ej hvor er det skønt at se og læse om, hvor glade de mennesker blír for sådan en lille indsts fra nogle hjælpsomme piger her. Næste år skulle I bede læserne om at lave et hver og fysisk sende ind til jer, hvor mange flere kunne så ikke blive glædet? Og mon ikke vi alle sammen kan overkomme at lave et enkelt kort til et godt formål, og mange bække små, gør jo som bekendt en stor å ikke?

    SvarSlett