tirsdag 20. mars 2018

Julehilsen 2018

JULEHILSEN 2018


Det blir liksom ikke jul uten Julehilsen, syns vi – og vil gjerne lage en 2018-utgave også. Denne gangen vil vi åpne opp for at alle som vil, kan sende inn bidrag. Det gjelder deg, og deg og deg… Bli med! Finn frem julepapirer og -stempler, sett på julemusikk og spis marsipan med god samvittighet mens du koser deg noen timer ved hobbypulten. 


Her er noen «regler» du må ta hensyn til:
1. Du kan bare sende inn 2 kort – og de to kortene skal matche hverandre i farger. Utover dette står du helt fritt til hvordan du vil lage julekortene. 

2. Vi ønsker å fortsette den fine tradisjonen med at kortene som sendes inn til Julehilsen blir gitt bort til noen som vi kan glede. Dere som sier ja til å lage bidrag til bladet, sier derfor også ja til å gi bort kortene etterpå. Vi gjør det enkelt her – dette gjelder alle. Du må skrive inn en standardtekst inni kortene før du sender dem til oss: 

Fra hjerte til hjerte...
Dette julekortet er laget med varme og omsorg, og vi er så glade for at akkurat DU tar imot det nå. 
Fra hjerte til hjerte. 

Vi ønsker deg en desember som gir fine øyeblikk av varme, kjærlighet og glede.

Gode klemmer fra en hel haug kreative damer fra magasinet Ett trykk.

www.stempelblad.no

3. Deadline for innsending av kortene og beskrivelsene er 1. mai, 2018
Kortene sendes i posten til: Åshild Halvorsen, Bjørklivegen 45, 7670 Inderøy. 

4. Beskrivelsene til bidragene sender dere på mail (etttrykk@gmail.com) – som worddocument - sammen med bilder av kortene. På den måten klarer vi forhåpentligvis å holde orden i sakene. Merk mailen med: «Julehilsen 2018 – navnet ditt». Hvis det er naturlig å lage en trinn-for-trinn på bidraget, tar dere bilder fra prosessen og deler dem med oss, gjerne i Dropbox. Det er viktig at dere bruker materiallistemalen vår nøye. Den finner dere her: http://etttrykk.blogspot.no/p/info-innsending.html 

5. Blant alle som sender inn bidrag, trekker vi ut 3 tilfeldige vinnere som får henholdsvis a) et årsabonnement på Ett trykk + gratis Julehilsen 2018, b) 2 stempelplater + gratis Julehilsen 2018, c) 1 stempelplate + gratis Julehilsen 2018. Vinnerne annonseres uken før Julehilsen 2018 kommer i salg. 


Nå håper vi at postkassa til Åshild blir proppfull i ukene frem mot 1. mai, for jo flere som sender inn bidrag, jo bedre vil bladet bli. Vi har nok dessverre ikke plass til å få med alle bidragene i bladet, men vi håper dere tenker sånn: "Jeg sender inn uansett! Om jeg ikke kommer på trykk, kan jeg likevel glede 2 mennesker med akkurat MINE innsendte bidrag, og er jeg heldig, vinner jeg kanskje en av premiene også!" 

Vi gleder oss til å se hva dere sender inn til oss – og til å sette sammen årets Julehilsen. Spre gjerne det glade budskap og få med venner og kjente på litt julemoro nå i vårmånedene. For jula varer helt til påske – og enda litt lenger for oss scrappere. 

Annie, Åshild og designteamjentene

1 kommentar: