tirsdag 11. desember 2018

Adventskalender - 11. desember


Dagens luke vil vi bruke til å presentere nok et medlem av gjestedesignteamet vårt: 

Katja JoulakKatja Joulak, Rimbo, Sverige 

http://mezzanotteskapar.blogspot.com 
Instagram: mezzanotteskapar 

Youtube: katjajoulak

Hej Katja här! Har fått förmånen att gästdesigna här på Ett Trykk ännu ett år. Så hoppas jag kan inspirera er kreativa läsare. Jag bara älskar att skapa och vara kreativ. Ett av mina tidigaste minnen är ifrån, när jag satt i min lekstuga och sydde barbiekläder. Under skoltiden, målade och ritade jag ständigt och gick även kurser i kroki och modeteckning. Sedan gick det ända till 2012 som jag satte igång med målande och ritande igen. Började med scrapbooking som sedan gått över till mixedmedia. Jag gillar att jobba med lager på lager och processen till det färdiga alstret är helt underbart. Jag pysslar allt från kort, layouter, canvas, Art Journal och även altrat. Jag gillar och variera mig och skapar allt från rostiga, färgglada till mer romantiska alster. Är otroligt förtjust i glitter och metall. Gillar mycket att experimentera och prova nytt.

I övrigt så jobbar jag som textillärare, driver eget företag och har kurser i mixedmedia. Har tre barn och två bonusbarn med sambo. Trivs med sol och värme och har alltid nära till en kaffekopp.

Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

2 kommentarer:

  1. Oi, dette var virkelig flott! :)
    Herlig med så mange hyggelige svensker da :)

    SvarSlett
  2. Gratulerer som DT videre Katja. Digger de flotte kreasjonene du lager og har blitt masse inspirert av deg.

    SvarSlett