onsdag 12. desember 2018

Adventskalender - 12. desember


Bak dagens luke finner vi en av gjestedesignerne vi har vært så heldige å få med oss ett år til: 

Kjersti Bakken 


Kjersti Bakken, Skedsmokorset, Norge
Instagram: ismohnia

Hei, jeg heter Kjersti Bakken og bor på Skedsmokorset sammen med sønnen min Nicolay på 16år. Jobber jeg som regnskapssjef og fyller ellers dagene med trening, familie og kortlaging. Jeg oppdaget scrapbooking for snart 17år siden og har holdt på med papir og duppeditter siden da, men de siste årene har det kun vært kortlaging. Har vært gjennom mange type stiler og per i dag er stilen C&S med mye bruk av stempel, Copics, stencil og embossing. Jeg digger å lage mine egne bakgrunner og å bruke forskjellige teknikker. Ellers er jeg også designer for Copic Marker Norge.

Det er en ære å bli spurt om å være Gjestedesigner for Ett Trykk, et år til og gleder meg kjempe masse til enda et kreativt år med bladet og dere :)


Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

3 kommentarer:

  1. Åhhh, digg, digg, digg kort :)

    SvarSlett
  2. Stilig kort :-) Måtte lage min variant på dette kortet :-) http://lenaskort.blogspot.com/2018/12/bla-grnt-julekort.html

    SvarSlett