fredag 14. desember 2018

Adventskalender - 14. desember


Vår aller siste gjestedesigner i 2019 er nok et kjent fjes: 

Yasmin TölcheYasmin Tölche, Vinjeøra, Norge
http://yasminscrapperier.blogspot.com
Instagram: yasminhelen

Youtube: Yasmin Toelche

Jeg heter Yasmin og er 1980 modell. Opprinnelig er jeg fra Sørum, men i 2011 bestemte vi oss for å flytte til Vinjeøra i Sør-Trøndelag. Der bor jeg sammen med min mann og våre 3 gutter – Felix, Collin og Finnley.

Til vanlig jobber jeg i Fjord Bryggeri og på Vinjefjordskroa der jeg serverer kunder og står i baren. Jeg brygger øl og gjennomfører prossessen fra vann til øl på flaske. Dette er noe jeg nylig har startet med og jeg synes det er en kjempeinteressant.

Jeg startet å scrappe i 2005, da jeg kom over hobbyen på et barseltreff der en av mammaene der drev med det. Jeg hadde alltid likt å klippe og lime inn bilder i album, så scrapbooking passet perfekt for meg. Jeg er det man kan kalle en "allround scrapper"; en som scrapper alt mulig - fra kort, mini album, layouts og altered prosjekter. Jeg liker å scrappe albumsider og kort med masse maling, mist og lag. Jeg elsker lag på lag på lag. Jeg må si at jeg er en papirjunky, for man kan aldri få nok mønsterpapir! Jeg føler selv at jeg ikke har en spesiell stil, men mye lag på lag, masse pynt og dekor er nok definitivt innenfor det jeg bruker å lage. Jeg er så utrolig glad for igjen å få lov å være med å lage prosjekter for Norges eneste stempelblad.


Mønsterpapir: Prima – Moon Child, Bokside, Bazzill Kartong
Pynt: Prima – Wire Thread, Korthobby.no - Perler, Bazzill – Brads, Sytråd, Papirdesign – Klistremerker, 7dots Studio - Klistremerker
Medier: Prima – Color Bloom - Soft Teal & Iris, 13@rts – Ayeeda Ink – White
Teknikker: Jeg lager kanskje ikke kort på samme måte som en “vanlig” kortlager med det standard stempeltrykket og pynt. Jeg scrapper kortene mine på samme måte som jeg ville scrappet en albumside, for i bunn og grunn er jeg en scrapper og ikke egentlig en kortlager. På dette kortet, som er et ganske standard scrappekort for meg, tok jeg utgangspunkt i noen elementer jeg klipte ut av serien “Moon Child” fra Prima og bygde kortet mitt rundt det. Jeg startet med å ta en gammel bokside, og sprayet med to farger med Color Bloom som jeg synes passet godt til papirene. Når det tørket, splashet jeg litt med hvit Ayeeda ink for å etterligne en galakse. Jeg tilpasset et panel bak av mønsterarkene fra serien, og tilpasset elementene jeg klipte fra arkene, og la til litt sytråd. Jeg pyntet med wire thread og limte på små perler. Som siste finish plasserte jeg brads litt rundt om på kortet og la til tekst klistremerker.

Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

2 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se alle på designteamet trylle frem vakre og flotte kreasjoner i 2019. Vi er heldig som har et så flott blad å glede oss til gjennom året.

  Nydelig kort, så flott med perlene på snoren og herlig farge

  SvarSlett
 2. Herlig Yasmin! :)
  Også SÅ hyggelig å "se" deg igjen :)
  klem

  SvarSlett