onsdag 19. desember 2018

Adventskalender - 19. desember


Bak luke 19 har vår nye gjestedesigner Randi laget et nydelig bidrag
som vi håper dere blir inspirerte av og lifter til utfordringen vår. 
Hva med å gjøre litt ekstra ut av innpakkingen av julegavene?

Her har du et forslag på hvordan en kjedelig pakke kan dekoreres.
Jeg starter med å pakke gaven inn i gråpapir og hyssing rundt.Så sverter jeg noen blad-dies med olivengrønn og brunt blekk.
Når dette er gjort, bøyer jeg bladene litt for å få litt mer «dybde» på dem.Lim så noen dies på pakken. Legg gjerne forskjellige dies litt lagvis på pakken.
Dette skaper en litt spennende effekt.Jeg har tørket mandarin som jeg limer oppå. I forkant har denne fått litt glossy accents glue over seg.
Mandarinen er skåret opp i tynne skiver, lagt på bakepapir og tørket på varmluft i 90 gr. Tørketiden er 3 – 4 timer. Under tørkingen snur jeg bitene. Her er det viktig at ovnsdøren står litt oppe.Knyt et par sløyfer av hyssing og lim oppå. Jeg bruker limpistol under hele arbeidet.Topp dette med litt pyntebær og blomsterfrø.Legg på litt osteklut før du fester blomstene oppå det hele.Når blomstene er kommet på, limer jeg fast et par stjerneanis for å få litt julelukt på pakken.
Til sist limer jeg på noen røde pyntebær for å friske opp det hele.Jeg avslutter det hele ved å legge på litt snø-effekt. Ta gesso på en svamp og trykk på litt «her og der».
På blomstene tar jeg Snow Writer og Stardust. Dette skaper en frostet effekt.Lykke til!

...

Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

5 kommentarer:

  1. Tusen takk for at du viste hvordan du har gjort det!! Det må absolutt prøves. Utrolig flott :)

    SvarSlett
  2. Thank you, very interesting, I want to repeat)

    SvarSlett
  3. Oi, så flott innpakning...sukk :)

    SvarSlett