fredag 21. desember 2018

Adventskalender - 21. desember


Ellenor har laget en fin trinn-for-trinn til dagens luke: 
Produkter jag använt:
Lista på produkter jag använt:
Till bakgrunden: Distress Oxide - Picked Raspberry och Spun Sugar
Dies: My Favorite Things - Stitched Arch
Stämplar: Hello Bluebird - Christmas is Coming och Rooftop Reindeer

Kortbas - Vit cardstock
Framsida - Papper från Strathmore - Bristol Smooth

Färgläggning: Black Soot, Hickory Smoke, Victorian Velvet, Musterd Seed, Evergreen Bough, Picked Raspberry, Tea Dye.
  

På bakgrunden blendar jag Picked Raspberry och Spun Suger försiktigt på ett papper från Strathmoore – Bristol Smooth. Jag bygger upp färgen tills jag är nöjd med resultatet.
  

                                               
Stansa ut halvcirkeln på den del som ska vara din framsida (kortets storlek är  11x14 cm)3D foam på baksidan för att få höjd på kortet


 Jag använder en Misti för att få exakt rätt placering på texten.
Sätter även 3D foam på baksidan av de små djuren för att de också ska få höjd.
Och allra sist sätter jag på några bling bling.


 Hoppas ni tycker om det färdiga kortet 😊

...

Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

8 kommentarer: