søndag 23. desember 2018

Adventskalender - 23. desember


Det er lille juleaften! Dagen for husvask, juletrepynting, panikkshopping av de siste julegavene og påfølgende hektiske innpakking av dem. Jommen godt vi har Anna som kan inspirere til de aller siste pakkelappene:


I dag er det den 23. desember og min tur til å inspirere, og tenk at det bare er en dag igjen til juleaften….!
Jeg har dekorert en papirpose med restpapirer fra en gammel julekollisjon fra Maja Design som blitt liggende en god stund. Har også laget noen små pakkelapper av restpapir for å putte oppi posen. Jeg synes dette er en perfekt måte å minke resthaugen min på og samtidig blir det en fin gave å gi bort for å glede noen.

Ønsker alle en riktig god Jul!

Anna B Svendsen, Vega.
Instagram: ams.kortparadis

Materialbeskrivelse til papirpose

Mønsterpapir: Maja Design.
Blekk til stempling: Tsukineko Versa Mark.
Stempler: Norskstempelblad AS - jul mini.
Pynt: Snip Art- chipboards, Floracraft- Twinkel Diamond Dust, ukjent- snor, halvperler, osteklut.
Medier: Finnabair- Heavy gesso, soft matt gel, DecoArt media- Crackle paint, Tattered Angel- mist spray, Ranger- embossingpulver hvit.
Teknikker: Gesso og crackel paint er blitt påført med silikon pensel. Papirrestene har blitt klippet og revet til, deretter limt lag på lag med soft matt gel. Noen av papirbitene er montert på 3-D puter for dimensjon. Mist spray og utvannet gesso har blitt splæsjet på som siste finish. Teksten er embosset.

Materialbeskrivelse til pakkelapper

Mønsterpapir: Bazzill craft papir.
Blekk til stempling: Tsukineko Versa Mark.
Stempler: Kort & Godt- M-287.
Dies/utstansere: Spellbinders, Nellie Snellen, Martha Stewart, ukjent- rektangler.
Pynt: Ukjent- halvperler, glitter, hyssing.
Medier: Daler & Rowney- gesso, Tattered Angel- mist spray, selvlaget- snowpaint.

Teknikker: Panelene er stanset ut og montert sammen med limputer for å skape dybde. Teksten er stemplet og embosset i hvitt.

...

Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

3 kommentarer:

  1. Åhh, dette var flott! :) Når scrappesakene tas frem igjen må jeg som jeg kan få laget noe mer :)

    SvarSlett
  2. Så nydelige pakke lapper og flott pyntet pose.
    Takk for masse inspirasjon i Desember og gjennom hele 2018. Gleder med til 2019 og alt det flotte designteamet tryller frem. God jul og godt nytt år

    SvarSlett