søndag 9. desember 2018

Adventskalender - 9. desember


God 2. søndag i advent! Kanskje du skal bruke litt av den til å lage noen pakkelapper? Camilla har laget noen enkle og lekre varianter som vi håper dere blir inspirert av:Camilla Halseth, Tromsø
http://cam-camsscrappehjorne.blogspot.com
Instagram: chalseth

Mønsterpapir: Pion, Alexandra Renke.
Blekk til stempling: Ranger - Archival Ink Jet Black.
Stempler: Norsk Stempelblad AS - A02.
Pynt: Kort & Godt - hvit tråd.

...

Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

10 kommentarer:

 1. Virkelig fine pakkelapper - ikke for mye, ikke for lite = perfekt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er en kunst - og Camilla er rå på det!

   Slett
 2. Knallfine pakkelapper! Me like! :)

  SvarSlett
 3. Så flotte pakke lapper :-) Måtte prøve meg på dem. Trenger jo pakkelapper :-) https://lenaskort.blogspot.com/2018/12/pakke-lapper-med-gjenbruks-motiver.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Og egenlagede pakkelapper gjør seg sååå på pakkene :)

   Slett
 4. Nydelige! Er så imponert over kreativiteten til alle sammen! Å hvor finner dere så nydelige motiv?

  SvarSlett
  Svar
  1. Camilla kan forhåpentligvis svare på dette :)

   Slett