lørdag 14. februar 2015

Vi jubilerer - utfordring 7 Torill Fossum Stamnes


Torill fant inspirasjonen sin i julenummeret fra 2008 - en artikkel om bruk av restepapir:
...

Mitt navn er Torill Fossum Stamnes - aka Screppa. Jeg var så heldig å få være DT i Ett Trykk i 2007. En tid jeg ser tilbake på som morsom, spennende og utfordrende.

I mitt dypdykk ned i "Ett Trykk" sine artikler, var det en som traff meg veldig. I Ett Trykk nr. 06 fra 2008 var det en artikkel om bruk av resteark. Dette er vel like aktuelt i dag som da! Det er i alle fall noe jeg virkelig kan stå for at jeg bruker mye.

Noen av oss har kanskje ganske mye resteark liggende også...

Jeg har hatt som mål å bruke opp mine rester etter hvert prosjekt. Dette gjør jeg ved å lage små "paneler" av restene og kakeservietter.

Jeg finner resteark som passer sammen (som regel etter et prosjekt har jeg biter som passer sammen i farger), og legger de oppå hverandre i ulike retninger, klipper de til om de blir for store. Jeg bruker stiftmaskin for å låse bitene sammen, men enda er det plass til å putte andre biter innimellom om jeg vil det!Enten bruker jeg "panelene" på et prosjekt med det samme,
eller gjemmer dem til en senere anledning.

Her er noen eksempler på ferdige prosjekt:Nå vil jeg utfordre deg til å dykke ned i restearkene og lag noe ut av dem. Du står ganske så fritt til resultatet og hvordan du gjør det, men her er resteark essensielt!

Alle kan levere bare ETT bidrag til denne utfordringen også.
Jeg gleder meg til å se hva dere lager!
Lykke til!


8 kommentarer:

 1. Ved ikke lige hvad der sker, men jeg kan i hvert fald ikke se nogen af billederne her overhovedet?? Der er bare et kasse med et lille mærke i midten og ikke andet??

  SvarSlett
 2. Samme her Maryann..... :( Ingen bilder.

  SvarSlett
 3. Ser ingen bilde jeg heller :-/

  SvarSlett
 4. Ser ingen bilde jeg heller :-/

  SvarSlett
 5. Aner ikke hva som har skjedd - men titt innom screppa.blogspot.com, så legger det bilder der i alle fall:0) De fikser det nok...

  SvarSlett
  Svar
  1. Suverent :) Så mye gøy man kan lage av rester og eksemplene dine er nydelige, falt spesielt for den jule tagen og loen <3 Artikkelen ble noe helt annet når man fikk bildene, så takk for link :D

   Slett
 6. Da skulle bildene være på plass :-)

  SvarSlett
 7. Herlig utfordring! Har virkelig kost meg med denne oppgaven. :-)

  SvarSlett