fredag 16. oktober 2015

*tamtaaataaataaaa* Velkommen til Gjestedesignteam 2016!


Dette er like spennende hver gang! Og da tenker jeg egentlig ikke først og fremst spennende for dere som enten er lesere eller som har sendt inn en søknad angående gjestedesignteamet vårt for 2016. Nei, jeg tenker spennende for oss. Vi har lest oss igjennom både søknader og blogger og gjort vårt aller beste for å plukke ut og sette sammen et team med god bredde i stilarter. Det er nemlig det aller viktigste for oss. Vi ønsker oss et team som til sammen kan dekke de fleste stiler og lage flotte bidrag til hva det måtte være vi finner på av utfordringer og temaer. Da må vi ha både en godt sammensatt gjeng - og folk som ikke er redd for å utfordre seg selv og prøve nye ting. 

Og det tror jeg ganske bestemt vi har satt sammen nå! Jeg tror Gjestedesignteam 2016 kommer til å rule!
La meg stolt presentere teamet, som består av både kjente travere og noen litt mer nye navn - i alfabetisk rekkefølge:


Annica Hedberg

Ann Kristin Martinsen

Astrid Solbakken

Audhild Ljones

Cecilie Malling

Elisabeth H. Bakken

Elizabeth Elton

Gitte Hansen 

Heidi Augustson

Jessica Wendin
Lena Katrine Øien

Maya Stenshagen

Mette R Buskum

Nina Macaulay

Petra Söderström

Pia Krogh Larsen

Rita Kjølvang

 Sarah Augustesen

Silje Kristin Aunan

Torill Fossum Stamnes

Trine Kristiansen

Åsa Danielsson Og vi er superheldige, for både Anne Kristine og Elin har sagt ja til å fortsette som vikarer i hovedteamet vårt! Dere vet jo at de lager lekre ting. 

Anne Kristine Holt

Elin Venge


Det nye teamet begynner produksjonen sin allerede nå før jul, men blir først å se på trykk i februarnummeret. I mellomtida håper jeg dere besøker bloggene deres og koser dere med all inspirasjon dere kan finne der. Vi gleder oss til et spennende år sammen med både dem og dere lesere. For - selv om vi har med oss en knakende bra gjeng her, vil vi også veldig, veldig gjerne ha med bidrag fra dere lesere også. Det kommer oppdatert utfordringsoversikt i både blogg (i løpet av uka) og desembernummeret. 

Og sist, men definitivt ikke minst: Vi må si tusen takk til alle dere som søkte, men som dessverre ikke ble med denne gangen. Det ble hard kamp om de få plassene. Vi håper dere finner andre spennende utfordringer og måter å bruke både inspirasjon og skapergleden på. Kos dere gjennom 2016.


8 kommentarer:

 1. Så mange spennende navn på lista. Både kjente og ukjente :-) Gratulerer alle sammen. Gleder meg til å bli inspirert

  SvarSlett
 2. Så mange spennende navn på lista. Både kjente og ukjente :-) Gratulerer alle sammen. Gleder meg til å bli inspirert

  SvarSlett
 3. Stort tillykke til alle. Vi kender jo de fleste navne og ved, at de er kanon dygtige, så det blír jhelt sikkert mega spændende at se, hvad de alle diske op med næste år. Jeg glæder mig i hvert fald.

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye :-) Blir spennende å følge med !

  SvarSlett
 5. Gratulerer til dere alle :-)
  Gleder meg til å følge bladet og designerene
  gjennom 2016 også. :-)

  SvarSlett
 6. Og jeg gleder meg stort til og jobbe med mange nye mennesker, og håper jeg kan være med og inspirere mange til og kanskje prøve noe nytt. Jeg skal iallefall la meg inspirere av alle dere andre, og gleder meg til nye utfordringer :-)

  SvarSlett
 7. Jeg gleder meg til å se alt dere skal lage! Gratulerer så masse til dere alle :-)

  SvarSlett