lørdag 1. desember 2018

Adventskalender - 1. desember
La oss åpne den aller første luka! 
I den har vi den store glede av å presentere det første medlemmet av vårt gjestedesignerteam for 2019: 


Anna Backlund SvendsenAnna Backlund, Vega, Norge
Instagram: ams.kortparadis


Jeg heter Anna, er 47 år og bor på et gårdsbruk på øya Vega, som ligger på vakre Sør-Helgelandskysten. Her bor jeg sammen med min mann, sønn på tolv og fostersønn på to. Jeg er født og oppvokst litt utenfor byen Sundsvall i Sverige, men flyttet over grensen for 22 år siden, for kjærligheten.

Jeg har alltid likt å være kreativ, og har stort sett holdt på med noe form for håndarbeid og forskjellige hobbyer opp igjennom årenes løp. Men den som har vedvart i ca. 25 år er papirhobbyen, med unntak av noen få korte avbrudd. Det jeg liker aller best med papirpusselet, er at jeg kan sette meg ned i min scrappekrok og bare skape og koble helt av i en ellers så travel hverdag her hjemme på gården. Det er en ren fryd og timene flyr….

For det meste lager jeg kort og tags som heller mot den shabby romantiske stilen, og ofte med selvlagde bakgrunner med forskjellige medier, men det blir også en del Mixed Media-prosjekter innimellom kortlagingen, for jeg synes det er artig og kjekt å kunne utfordre seg selv og gå ut av komfortsonen litt av og til. Jeg er glad i tekststempler og liker også godt å male stempelmotiver med Distress Ink. Pynter ofte kortene mine med store blomster, chipboards, blonder, tyll og andre elementer og er nok litt i overkant for opphengt i små detaljer, men som jeg synes gjør det lille ekstra.

Min stil har definitivt endret seg med årene fra det enkle til litt mere, men det er jo det som er så gøy med denne hobbyen, man lærer seg stadig nye metoder og teknikker, man blir aldri helt utlært her.

Nå er jeg så glad og heldig, som får lov å være med i enda et år som gjestedesigner her i Ett Trykk, og jeg håper jeg kan inspirere dere med mine bidrag.

Her er mitt kort, et "typisk meg", som jeg håper dere vil la dere inspirere av - og kanskje også lage et bidrag eller tre til adventskalenderutfordringen. 
Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

10 kommentarer:

 1. Fy flate så flott kort! Blir jo som å hoppe etter Wirkola :)
  Veldig moro!! Gleder meg til å følge med :) Skal se om jeg klarer å få til et bidrag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi er så enige - Anna lager lekre kort! Og å hoppe etter Wirkola kan virke skummelt, men tenk på alle dem som begynte å herme etter han og plutselig hoppet mye bedre og lenger enn de hadde gjort før? :) Grip inspirasjonen og kos dere med å lage bidrag! Vi gleder oss til å se. Husk å legge link eller bilde i Facebooktråden, for det er der vi deler ut lapper.

   Slett
 2. Så gøyal utfordring! Flott kort! Kan man delta uten å legge bilde på blogg eller instagram, men bare rett i kommentarfeltet på facebook? God advent! ❤

  SvarSlett
  Svar
  1. Så stas at du liker utfordringen, Hege-Annie! Og ja, dere kan legge bidragene som bilde rett i kommentarfeltet på FB. Vi vet at ikke alle er aktive brukere av blogg/insta, så for å få med flest mulig, legger vi selvfølgelig tilrette for FB-varianten også :) Vi gleder oss til å se bidraget ditt.

   Slett
 3. Nyyyyyyydelig!.. Fantastiske Farger og Lekkert satt sammen!.. Hjelp.. Spørs om jeg får tid, Men Gu så gøy det hadde vært å prøve å herme!

  SvarSlett
  Svar
  1. Anna - jeg håper du tar til deg alle de fine ordene som skrives her <3
   Og ang. tid; dere kan levere bidrag helt frem til søndag kveld på dagens og morgendagens utfordring for å bli med i ukestrekningen, og helt frem til 23. desember for å bli med på hovedtrekningen :)

   Slett
 4. Jeg har prøvd meg på å lifte litt. Håper det er innafor. https://lenaskort.blogspot.com/2018/12/lifta-ett-julekort.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Husk å legge inn link/bilde på Facebookinnlegget vårt :)

   Slett
 5. This is so pretty. Love the soft purple and the beautiful embossed background. Hugz

  SvarSlett
  Svar
  1. Anna's cards are really full of jummy details :)

   Slett