søndag 2. desember 2018

Adventskalender - 2. desember


Bak luke 2 finner vi et rykende ferskt navn for oss i Ett trykk - en kreativ dame fra Sverige: 

Annelie Runesson


Annelie Runesson, Fritsla, Sverige

Instagram: lace.from.an.angel


Annelie heter jag, är 42 år och bor med man och två barn i Fritsla, en by utanför Borås på västkusten i Sverige. Till vardags jobbar jag inom textilbranschen med inköp och produktionsplanering. Har pysslat så länge jag kan minnas. Mycket papperspyssel, men också andra kreativa projekt som att sy, pärla och måla. Julen 2004 gjorde jag mina första julkort och blev förälskad i denna underbara hobby. Mina absoluta favoriter är Distresser - i alla former. Jag gör nästan uteslutande kort, mestadels 6x6 eller 4x8. Min stil är allt mellan CAS till mycket spets, tråd och pynt. Älskar att gå loss på färger.
Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....


8 kommentarer:

 1. WOW! Fantastiske Farger!!! Nydelig! Rett og slett Nydelig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det syns vi også! Vi er så glade for å ha fått med oss Annelie :)

   Slett
 2. Så hyggelig å ble "kjent" med dere nye designere! For et herlig kort! Digger fargekomboen :)

  SvarSlett
 3. Måtte prøve meg på å lifte dette flotte kortet :-) Håper det er innafor. https://lenaskort.blogspot.com/2018/12/ett-nytt-lifta-kort.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Supert at du hiver deg med på utfordringen, Lena! Husk at du må legge inn en kommentar med bilde/link på Facebooksiden vår og i innlegget for 2. desember hvis du vil være med i trekningen i kveld :)

   Slett
 4. Love the bright colours and that beautiful butterfly. So lovely on these grey days. Hugz

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes, the card brightens up the day - that's for sure. Love the colors too :)

   Slett