mandag 17. desember 2018

Adventskalender - 17. desember


Så er det mandag igjen og tid for ukens bidragstrekning, men aller først vil vi gjerne vise frem noen flotte pakkelapper som Randi har laget. Vi kan'ke skjønne annet enn at disse må dere bli inspirert av! 
Hva med å lage pakkelappene selv?
Her har jeg laget noen pakkelapper med skikkelig juleduft.
Jeg har pyntet med både stjerneanis og tørket mandarin.


Jeg har brukt forskjellige blad-dies som har blitt svertet litt rundt kantene. Bladene er bøyd litt til før de er limt på tagen.

 Snøeffekten lager jeg med gesso og snow writer.

 Blomstene har fått litt star dust over seg. Dette gir et litt frostet-preg.
Ha en fin førjulsdag!
Klem fra Randi

...

Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

3 kommentarer:

  1. Disse var virkelig skjønne :)

    SvarSlett
  2. Alldeles nydelige pakkelapper :) :)

    SvarSlett
  3. Så nydelige. Ble så inspirert at jeg satt meg ned å laget en sånn en sein kveld

    SvarSlett