tirsdag 18. desember 2018

Adventskalender - 18. desember


Det er inspurttid både når det gjelder juleforberedelser og bidragslaging her i bloggen vår. En varm takk til alle dere som har levert supre bidrag disse ukene (fortsett med det!) - og til alle dere andre; vi håper dere har kosa dere med å kikke innom og kjenne på inspirasjon som kan settes ut i live når travle dager er over.

I dag er det Cathrine som inspirerer: 


Cathrine Sandvik, Bodø
Instagram: cathrine_sandvik

 Mønsterpapir: Papirdesign.
Dies/utstansere: Papirdesign - Grenkrans, sirkel, scallop, doilie.
Pynt: Kort og Godt Hobby - tyll, Papirdesign - blomst, klistremerker, ukjent - pyntebær, seam binding.
Medier: Prima - Snow Paste, Ranger - Stickles, Dylution spray.

Teknikk: Jeg har stanset ut ulike sirkler og festet disse over hverandre. Noen av lagene er opphøyet med 3D tape. Kortet er tilslutt splasjet med hvit spray og snøpasta. Det er skrivefelt på baksiden.

...

Vi er så glade for å kunne by på en adventskalender i bloggen vår i år - for det gir oss mange, mange dager med muligheter for å spre både glede og inspirasjon. Hver dag nå frem til julaften åpner vi en luke her i bloggen vår (og du vil få deler av det på Instagram og Facebooksiden vår også). Bak lukene skjuler blant annet det rykende ferske Gjestedesignteamet for 2019 og det gleder vi oss stort til å presentere for dere. I tillegg har vi i det faste designteamet også noen overraskelser på lur. 

Men vi vil jo gjerne ha med dere også! Vi har derfor bestemt oss for at hver luke også inneholder en leserutfordring. Og for hvert bidrag du leverer til, får du en lapp i hatten og er med i 3 ukestrekninger (som går på utfordringene fra den aktuelle uka) og hovedtrekningen som foregår på selve julaften og trekkes blant alle bidragene fra hele kalendertiden. Ukestrekningene premieres med stempler fra oss, mens gevinsten på hovedtrekningen er et årsabonnement + noen små overraskelser. 


Regler for bidrag: 
1. Vi vil at dere skal lifte ("herme etter") bidraget som vises frem den aktuelle dagen. Det er selvfølgelig ikke mulig å lage det helt likt, men det skal ligne så godt du får det til. 

2. Dere velger selv om dere vil dele bilder av bidragene deres i blogg, på Instagram (bruk #etttrykkadvent) eller Facebook, MEN - og dette er viktig: Dere MÅ legge link (eller bilde) i Facebookinnlegget vårt fra den aktuelle dagen/luka. Vi teller kun de vi finner der. Hvis dere ikke allerede følger siden vår, finner du den om du søker opp Norsk Stempelblad AS. 

3. Dere kan lage så mye dere bare vil, men vi setter max 3 lapper pr. pers for hver luke. Bidrag til ukestrekningen kan lages/legges ut til og med søndag kveld kl. 20 før mandagstrekningen. 

4. Det blir trekninger mand. 3., 10., 17. og 24. desember.  

Ok - da kan vi ikke gjøre mer enn å håpe at dere koser dere både med å åpne luker og lage flotte bidrag hver eneste dag nå i advent. Vi gleder oss til å bli inspirerte av dere! 

Varm adventsklem fra 
oss i Ett trykk

....

2 kommentarer:

  1. Åhh, så lekkert! :) Kanskje jeg skal få ut fingeren og prøve meg på et rundt kort nå :)

    SvarSlett
  2. Nederst i dette innlegget ligger min min lift på dette lekre kortet :-) https://lenaskort.blogspot.com/2018/12/bla-grnt-julekort.html

    SvarSlett